Svjedočili rovinjski ugostitelji: 'Ibrahim je često pio kod nas'

0
Tony Cetinski (foto: Facebook)
Tony Cetinski (foto: Facebook)

Ispitivanjem svjedoka u ponedjeljak je na Općinskom sudu u Pazinu nastavljeno suđenju pjevaču Tonyu Cetinskom u slučaju prometne nesreće koja se dogodila u Rovinju u studenome 2017. godine, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin koji je u alkoholiziranom stanju ležao na cesti iza zavoja. Svjedoci na sudu bili su mahom ugostitelji i obrtnici koji u Pustoj ulici u Rovinju, gdje se dogodila nesreća, imaju svoje poslovne prostore, no kako su izjavili 'nisu vidjeli nesreću' već su uglavnom ustvrdili da je nesretni Kevljanin gotovo svakodnevno dolazio u obližnje ugostiteljske objekte kojih je je potom često znao napustiti pod vidnim utjecajem alkohola, piše 24sata.

Gotovo svi ispitani svjedoci potvrdili su da je ulica u kojoj se dogodila nesreća jako uska i nepregledna, posebno zavoj gdje se nesreća dogodila, da u trenutku nesreće u ulici nije bilo znaka za ograničenje brzine te da je on postavljen ovih dana s ograničenjem brzine od 20 kilometara na sat. 

Tony Cetinski po izlasku iz sudnice kratko je izjavio kako zapravo nema više što reći vezano uz ovu nesreću i čitav slučaj, a još u svibnju ove godine, kada je započelo suđenje, rekao je kako se 'uz duboko suosjećanje prema obitelji ne osjećam krivim'. Ujedno je izrazio žaljenje da je sudjelovao u nesreći gdje, kako je rekao 'nije imao jednostavno mogućnost izbjeći niti predvidjeti cijelu situaciju'. S druge strane odvjetnik Tonya Cetinskog Goran Marjanović istaknuo je kako je za njihov slučaj važna činjenica što je sada postavljen znak ograničenja brzine od 20 kilometara na sat, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa