Evo koja se slobodna radna mjesta ovaj tjedan nude u Istri!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Trenkwalder je vodeća tvrtka posvećena pružanju kadrovskih usluga u srednjoj i istočnoj Europi. Za Klijenta, jednu od vodećih hrvatskih tvrtki u području graditeljstva, a koja se bavi izgradnjom stambenih i poslovnih građevina, traže više osoba za otvoreno radno mjesto: Voditelj gradilišta. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Nude stimulativna i uredna primanja, izazovan i dinamičan posao, rad u ugodnom, profesionalnom i prijateljskom međunarodnom radnom okruženju te mogućnost usavršavanja, profesionalnog razvoja i napredovanja. Prijave se zaprimaju do 22. srpnja.

Mana moda d.o.o. je međunarodna tvrtka čija je osnovna djelatnost maloprodaja odjeće za cijelu obitelj. U Hrvatskoj je MANA sa 100 trgovina prisutna na cijelom prostoru, kao i otocima. Trenutno su u potrazi za radnikom na poziciji: Prodavač . Imate li minimalno srednju stručnu spremu (trgovački smjer), iskustvo u vođenju trgovine, odlične komunikacijske vještine, orijentiranost na kupca i sposobnost organizacije, prijavite se na oglas do 14. srpnja. Mjesta rada su: Pula, Vrsar, Labin i Rovinj.

Troha Infinitus d.o.o. kao vodeća hrvatska telemarketinška agencija, pouzdani je partner renomiranih europskih tvrtki. Ako tražiš dobar posao u kojem te čeka pozitivno radno okruženje i nove poslovne mogućnosti s fantastičnom zaradom i radu prema mjestu stanovanja, onda se prijavi na oglas: Agent za poslovne korisnike - njemački jezik. Detalje prijave pogledaj na linku. Rok prijave je 30. srpanj.

TRANS E. A. S. T. d.o.o. za prijevoz spada u deset najboljih hrvatskih prijevoznika s dva glavna poslovna segmenta: prijevoz i logistika. Od 1992. godine blisko surađuju s klijentima kako bi im pružili troškovno učinkovita transportna rješenja, od točke porijekla do krajnjeg potrošača. Trenutno imaju otvorene natječaje za dvije pozicije: Voditelj skladišta i Mehaničar za teretni program .

Ukoliko se želite prijaviti za radno mjesto Voditelja skladišta u mjesto Potpićan, uvjeti su sljedeći: poželjno je poznavanje rada na PC-u, rad na viličaru te je poželjno imati položeni vozački ispit za C i E kategoriju. Nude vam stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 24. srpnja.

Odabrana osoba za poziciju Mehaničar za teretni program u Žminju obavljati će: popravak i servis kamiona i prikolica, dijagnozu kvarova, zamjenu dijelova i ostale zadatke koji odgovaraju prirodi posla. Prijave su otvorene do 25. srpnja. Požurite s prijavama, čekaju vas!

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa