Okršaj s radnicima porečkog Pauka: Htjeli su mu premjestiti vozilo

2
Vukovarska ulica u Poreču
Vukovarska ulica u Poreču

Porečka je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakom i 42-godišnjakinjom te su utvrdili sumnju da su počinili kazneno djelo prijetnja. Naime, 9. srpnja oko 18,30 sati na parkiralištu u Vukovarskoj ulici u Poreču, dvojica djelatnika pravne osobe iz Poreča, 32-godišnji državljanina Kosova i 39-godišnji državljanin Albanije, zatekli su 50-godišnjaka u automobilu Škoda, pulske registarske oznake, parkiranom na mjestu rezerviranom za parkiranje osoba s invaliditetom.

U trenutku kada su pristupili postupku premještanja automobila, 50-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila počeo prijetiti, vikati i vrijeđati djelatnike pauka te je čak i fizički nasrnuo na jednog djelatnika. Tada mu je u pomoć priskočila 42-godišnjakinja koja je pod vidnim utjecajem alkohola počela vikati, vrijeđati i prijetiti djelatnicima pauka dok je 50-godišnjak u pokušaju bijega, automobilom u više navrata udario u specijalno vozilo Pauk. Po dolasku policije, unatoč izdanim upozorenjima oboje nisu prestali s protupravnim ponašanjem te su uhićeni dovedeni u policijsku postaju.

Protiv 50-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnje te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa ne cestama dok se protiv 42-godišnjakinje podnosi kaznena prijava zbog kaznenog djela prijetnja i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o suzbijanju diskriminacije.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI KONOBAR / ICA - ASSISTANT WAITER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA