Počela druga smjena porečkog Ljetnog kampa

0

U ponedjeljak, 8. srpnja 2019. počela je s radom druga smjena gradskog Ljetnog kampa koji se odvija na Gradskom kupalištu. U sljedećih dva tjedna dječaci djevojčice predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta učit će plivati i usavršavati tehnike plivanja, vježbati sportove na vodi, sudjelovati u likovnim, plesnim, penjačkim i žonglerskim radionicama, isprobati razne sportove, igrati društvene igre, ići na razne organizirane izlete, te isprobati još mnogo zanimljivih stvari.

Druga smjena Ljetnog kampa, ujedno je najpopularnija , jer se odvija u punoj sezoni, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, na zadovoljstvo roditelja koji su tako mirniji na svojim radnim mjestima. Voditelji aktivnosti su stručne su osobe sa završenim edukacijama i licencama. Ove godine u Kampu će raditi kineziolozi, učitelji, profesori glazbe, likovnog odgoja, stranih jezika, odgojitelji djece predškolskog uzrasta i drugi.

Aktivnosti počinju tradicionalnim podizanjem zastave na Gradskom kupalištu, a ove godine kamp obilježava svoje 22. izdanje. Grad Poreč kamp sufinancira od samih početaka. Ovogodišnji Ljetni kamp obiluje brojnim programima, koje će sigurno razveseliti porečke mališane i njihove roditelje, a program će se održavati i u slučaju lošeg vremena u prostorima Centra za mlade Poreč.

Iduća, treća smjena počinje 22. srpnja 2019.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa