623 labin tina.info i istarski.hr 4.5.2021.
664 fm baner t

Boris opet traži curu: 'Valerija se naljutila, ne pričamo više'

0
Valerija i Boris (foto: RTL)
Valerija i Boris (foto: RTL)

Boris Kolesarić iz Tara, jedan od farmera iz 10. sezone emisije 'Ljubav je na selu' opet je sam i u potrazi za djevojkom. Iako se činilo kako se između njega i Valerije javljaju ljubavne iskre, Boris je za RTL-HR potvrdio kako nije u  vezi. "Valerija se nešto naljutila na mene i posvađali smo se. Tvrdila je da sam rekao nešto što ju je povrijedilo, a ja mislim da nisam to rekao. Žao mi je što više ne komuniciramo", otkrio je Boris, ali nije htio reći o čemu je stvar, javlja RTL.

Podsjetimo, na početku sezone među djevojkama, koje su došle na njegovu farmu u Tar, pored Poreča, gdje živi s djedom, bila je i zlatna djeojka Ana-Paula, koja je osvojila simpatije ovog farmera. Međutim, njezino ponašanje Borisu se nije svidjelo te nisu uspjeli pronaći zajednički jezik pa ju je naposljetku mama odvela doma.

"Ne čujem se s Anom-Paulom, neke stvari se mogu oprostiti, ali njezino ponašanje se ne može promijeniti", kaže Boris te dodaje kako se zato čuje s ostalim farmerima. "Nedavno je kod mene bio Ljubo nekoliko dana, družili smo se lijepo. Čujem se i sa Željkom te Draganom i Jovanom, a Jovan je rekao da će uskoro doći kod mene na jahanje kad bude išao na ljetovanje", otkrio je Boris. Iako nije pronašao ljubav, Boris bi se rado opet prijavio u emisiju. "Zašto ne?", zaključuje kratko naposljetku, donosi RTL.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ZAŠTITAR/ZAŠTITARKA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ŠANKER/ŠANKERICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/KONOBARICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BLAGAJNIK/BLAGAJNICA -PRODAVAČ/PRODAVAČICA

Do: 07.06.2021.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA