Tražite posao? Možda će vas zanimati ovi oglasi!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Obrt za ugostiteljstvo PUB je renomirani lokal sa živom muzikom u Poreču. Svoj tim žele povećati s djelatnikom na poziciji: Pomoćni radnik na šanku /u kuhinji. Posao zahtjeva pretežno rad sa strankama. Radno iskustvo je poželjno kao i poznavanje stranih jezika. Imaš li razvijene radne navike, spreman si na učenje i lako se prilagođavaš, onda se prijavi do 10. srpnja na oglas. Plaća je od 6.000 do 8.000 kuna.

KUBAK STIL d.o.o. prodavaonica moderne odjeće traži djelatnike za rad: Prodavač u Puli. Imaš li minimalno srednju stručnu spremu, barem dvije godine radnog iskustva, poznaješ engleski jezik (pasivno) te osnovno poznaješ rad na računalu te POS aparat. Imaš izražene komunikacijske sposobnosti, fleksibilnost i spremnost na učenje te sklonost timskom radu onda moraš znati da je rok prijave za ovaj oglas do 9. srpnja.

PIK VRBOVEC plus d.o.o. vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg mesa i mesnih prerađevina. Kompanija je trenutno u potrazi za zaposlenicima na radnom mjestu Vozač/ dostavljač u Poreču. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, najmanje kvalificirana ili srednja stručna sprema te da si odgovoran, fleksibilan, precizan i komunikativan. Prijave se zaprimaju do 8. srpnja.

DDL Zagreb d.o.o. je uvoznik i distributer svjetski poznatih kompanija za kućne ljubimce na području Hrvatske. Zbog povećanja opsega posla, traže odgovorne, profesionalne i ambiciozne osobe koji će se pridružiti postojećem uspješnom prodajnom timu u Puli na poziciji: Veterinar / dr. med. veterine. Želiš li raditi u veterinarskoj ljekarni u sklopu trgovine, brinuti o nabavci robe za ljekarnu i savjetovati kupce, prijavi se na oglas do 8. srpnja.

Globalna hrana d.o.o. nositelj je franšize McDonald's za područje Republike Hrvatske i dio je najvećeg lanca restorana brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana. McDonald's tim traži nove članove: Radnik u restoranu. Traže timske igrače koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu, fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji vole usvajati nova znanja. Predznanje nije uvjet već volja i motivacija za učenjem i radom. Nude plaću iznad prosjeka sektora ugostiteljstva i maloprodaje te dodatne stimulacije na plaću, fleksibilno radno vrijeme i mogućnost osobnog rasta i razvoja. Ostale uvjete i pogodnosti pročitaj na linku i prijavi se do 6. srpnja za rad u Puli.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa