Ove nedjelje Plac od fruti i besplatno razgledavanje Motovuna

0

Ovu nedjelju Udruga Kaldir nastavlja sa Kaldirskim placom od fruti na kojem se prodaje isključivo njihovo domaće voće. Plac se održava svaku drugu nedjelju tijekom sezone i to od 8 do 13 sati na igralištu kraj stare škole u Kaldiru. U slučaju kiše održati će se u školi. Ovu nedjelju izlažu: OPG Bertoša Samoel, OPG Beletić Davide, OPG Rabak Andrej, OPG Božić Aleksandra i OPG Cvitko Kristijan.

Ovu nedjelju su tako u ponudi prve jabuke i nektarine, breskve, šljive, kruške i zadnje marelice. Najavljujemo daljnje datume ovogodišnjeg placa: 21.07., 04.08., 18.08., 01.09. i 15.09. Organizator poziva svih u nedjelju da dođu po svježe voće u Kaldir. Cijeloj ideji pomoć i podrška su Općina Motovun i Turistička zajednica Općine Motovun.

Prva nedjelja u mjesecu donosi "Doživi Motovun", vođenje starogradskom jezgrom Motovuna uz licenciranog vodiča. Upoznajte čari malog srednjovjekovnog gradića, zavirite u povijest, istražite neistraženo. Kroz pustolovinu vas vodi Dean Prodan, a vođenje će biti ovisno o potrebi na hrvatskom i engleskom jeziku. Vođenje se održava svaku prvu nedjelju u mjesecu od svibnja do rujna u 18 sati, a preostali datumi su 7.07., 4.08., 1.09.

Mjesto susreta je kod gornjeg groblja na ulazu u starogradsku jezgru, a razgled uključuje i ulaznicu "Doživljaj Motovuna" koja uključuje galeriju Pet kula i gradske zidine. Ulaz je besplatan.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

ELEKTRIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PLOMIN, ISTARSKA ŽUPANIJA

OSOBNI/A ASISTENT/ICA

Do: 30.09.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA