Dođite na Dječju modnu reviju u Max City centar!

0

U najvećem trgovačkom centru Max City u Puli od 1. srpnja počelo je veliko ljetno sniženje cijena. Osim velikih sniženja, Max City donosi prigodne programe za sve uzraste. Ulazak u razdoblje velikog sezonskog ljetnog sniženja obilježit će dječja i teen modna revija. S početkom u 20 sati, u petak, 5. srpnja održat će se program koji će djeci i mladima pokazati najbolje kombinacije iz kolekcija trgovina: CCC, Sketchers, Shooster, Yamamay, Posteljina.hr, Sport Vision, Intersport, modne dodatke Watch Centra i ponudu Polleo sporta.

Modna revija za najmlađe donosi najbolje što za djecu i mlade nude neke od trgovina u trgovačkom centru Max City. Organizator revije je Tijera model management, a službeni fotograf revije bit će fotograf Giordano Cellich. Za dječje frizure pobrinut će se frizerke i frizeri iz Simple frizerskih salona. Hvala sponzorima: CCC, Sketchers, Shooster, Yamamay, Posteljina.hr, Sport Vision, Intersport, Watch Centar, Polleo sport i Simple frizerski saloni.

Sve detalje o velikom sezonskom sniženju potražite na službenoj web stranici: https://maxcity.hr/popusti/. Ljetno sezonsko sniženje traje do 31. kolovoza 2019. godine!

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

POMOĆNI RADNIK/ICA U KUHINJI

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VRTLAR/KA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA