Prvi Valamarov kamp s pet zvjezdica predstavljen javnosti

0
Nastup grupe The Frajle
Nastup grupe The Frajle

Prvi Valamarov veliki kamp s 5 zvjezdica te jedan od najboljih kampova na Mediteranu, Istra Premium Camping Resort 5* u Funtani 27. lipnja otvoren svim posjetiteljima i gostima te je tako i premijerno predstavljen javnosti. Investicija u Istra Premium Camping Resort 5* u posljednje dvije godine iznosi 280 milijuna kuna i predstavlja nastavak ulaganja Valamara u kamping segment u smjeru razvoja ponude visoke dodane vrijednosti.

Istra Premium Camping Resort s 5 zvjezdica svečano su uz zdravicu i rezanje vrpce otvorili predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin te predsjednik Nadzornog odbora Valamara Gustav Wurmboeck i načelnik Općine Funtana Mladen Grgeta.

Velik broj gostiju obišao je ovo jedinstveno i luksuzno kamping ljetovalište te uživao u bogatom zabavnom programu. Istra Premium Camping Resort 5* prvi je veliki kamp od 5* u Istri te je jedinstven osim po iznimnoj kvaliteti sadržaja i ponude u kampu i po ljepoti lokacije, prekrasnim plažama i pogledom na stari grad Vrsar i vrsarski arhipelag. Nakon svečanosti otvorenja kampa posjetitelji su se u vođenom obilasku mogli uvjeriti u bogatu ponudu i brojne novitete koje ovo kamping ljetovalište nudi. Među ostalim imali su prilike vidjeti i vodeni zabavni park Aquamar s čak 1.000 četvornih metara vodene površine te ukupno osam tobogana, wellness na otvorenom, novouređene plaže, zonu atraktivnih novih mobilnih kućica te brojne ugostiteljske objekte i sadržaje za obitelji s djecom. Posjetitelji su također mogli šetati i glavnim trgom, Piazzom koji će tijekom ljeta biti centralno mjesto dobre zabave te bogatog večernjeg programa i posebnih događaja. Glavni će trg biti i mjesto na kojem će se moći pronaći i kušati autohtoni lokalni proizvodi.  

Mladen Grgeta, Željko Kukurin, Gustav Wurmboeck

Gosti u novom kamping ljetovalištu mogu birati između raznih oblika smještaja kao što su glamping šatori ili kamping vile s privatnim bazenima. Recepcija za čitav resort nalazi se u centralnoj zgradi kao i Vetri lobby bar te najveći Maro klub u Valamaru na preko 600 kvadrata. Osim Maro Cluba, tu je i soba za multimediju i Istra Theatre koji može smjestiti više od 600 osoba. U njima se odvijaju razni zabavni programi za djecu, a ostalim gostima služi kao idealno mjesto za odmor, bijeg od vrućine ili kiše.

Glazbeni program svojim su energičnim nastupom na Piazzi otvorili mladi Umažani iz grupe Febra koji su zagrijali atmosferu, a u istom ritmu nastavio je i odlični DJ Mr. G. Večernji dio glazbenog programa upotpunile su članice poznatog novosadskog benda The Frajle koje su goste rasplesale već u prvim taktovima, a svojim višesatnim nastupom prisutnima osigurale vrhunsku zabavu. Kampom su tako odjekivali zvuci poznatih uspješnica, a njihov tempo publika je pratila do samoga kraja koncerta. Danom otvorenja kampa i nastupom The Frajli otvoren je i Valamar Funtana Summerfest, ljetni festival koji će kroz idućih nekoliko mjeseci svojim besplatnim i svakodnevnim programom zabavljati goste kampa i ostale posjetitelje te lokalno stanovništvo Funtane. Osim vrhunske glazbe, ovaj bogati cjelodnevni program zaokružio je spektakularni vatromet.

Odličnu zabavu pamtit će i oni najmanji koji su uživali u bogatom dječjem programu, od predstave za djecu, zabave na igralištima, modeliranju balona, plesanju u Maro discu i face paintingu. Za male sportaše koji su odvažno htjeli pokazati svoje znanje golfa bio je organiziran turnir u mini golfu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa