Pogledajte kakvi se poslovi ovog tjedna nude u Istri!

0

P. P. C. BUZET D.O.O. je tvrtka koja se bavi proizvodnjom dijelova za renomirane svjetske proizvođače automobila. Za svoje proizvodne pogone u Buzetu, Roču i Labinu traže 15 izvršitelja/ica za poziciju: Radnik u proizvodnji. Uvjeti: minimalno završena osnovna škola, spremnost za rad u dnevnoj i noćnoj smjeni, spremnost na učenje, preciznost u radu i davanje prijedloga za poboljšanja. Rok prijave je 17. srpanj.

MC Building chemicals d.o.o. je jedan od vodećih internacionalnih proizvođača građevinskih kemijskih proizvoda i tehnologija. Sjedište je u Njemačkoj (Bottrop), a tvrtka ima više od 2,500 zaposlenih i operira u više od 40 država svijeta. Osnovana je prije više od 50 godina. Kako bi proširili svoje aktivnosti u Hrvatskoj traže uvjerljivu osobnost kao: Prodajno – tehnički savjetnik. Nude multi- dimenzionalnu ulogu s velikom osobnom slobodom i kratkim procesom donošenja odluka. Tvrtka pruža sveobuhvatni trening i mogućnost individualnog razvoja te podršku od strane iskusnih i predanih kolega u svom okruženju. Prijave su moguće do 2. srpnja, a mjesto rada je Istra, Kvarner.

DDL Zagreb d.o.o. je uvoznik i distributer svjetski poznatih kompanija za kućne ljubimce na području Hrvatske. Zbog povećanja opsega posla, traže odgovorne, profesionalne i ambiciozne osobe koji će se pridružiti postojećem uspješnom prodajnom timu u Puli na poziciji: Veterinar / dr. med. veterine. Želite li raditi u veterinarskoj ljekarni u sklopu trgovine, brinuti o nabavci robe za ljekarnu i savjetovati kupce, prijavite se na oglas do 8. srpnja.

PIK VRBOVEC plus d.o.o. vodeća je mesna industrija u Hrvatskoj i regiji koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom svježeg mesa i mesnih prerađevina. Kompanija je trenutno u potrazi za zaposlenicima na radnom mjestu Vozač/ dostavljač u Poreču. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, najmanje kvalificirana ili srednja stručna sprema te da ste odgovorni, fleksibilni, precizni i komunikativni. Prijave se zaprimaju do 8. srpnja.

CRODUX DERIVATI DVA d.o.o. je poduzeće koje svojim rastom i razvojem na domaćem tržištu pokazuje stalnu potrebu za zapošljavanjem zaposlenika predanih radu i profesionalnom usavršavanju. Pruža vam se prilika da se priključite timu u izrazito poticajnoj i dinamičnoj radnoj okolini na poziciji: Prodavač – konobar. Mjesta rada i detalje oglasa pogledajte na linku. Vaše prijave se zaprimaju do 10. srpnja.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa