U Puli predavanja u sklopu Regionalnih dana EU fondova

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

U pulskoj Komunalnoj palači 5. srpnja 2019. godine s početkom u 10 sati održat će se besplatna informativno-edukativna manifestacija „Regionalni dani EU fondova“ koja ima za cilj informiranje javnosti o korištenju fondova Europske unije, a koju zajedno organiziraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije i Grad Pula te institucije u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova.

Ovo informativno edukativno događanje, nakon pozdravnih govora gradonačelnika Pule Borisa Miletića i predstavnika Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Pule kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja Kristian Korunić iz tvrtke Moneo Savjetovanje d.o.o. održat će interaktivnu radionicu „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?“ na kojoj će sudionici imati priliku saznati preduvjete potrebne za prijavu na natječaj, kao i kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata. Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu na www.danifondova.eu.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa