Hervis u Poreču otvara jednu od najvećih trgovina sportske opreme

0

Vodeći trgovac sportske opreme u Europi, HERVIS, danas u 9 sati otvorio je vrata svoje nove poslovnice u novom trgovačkom centru Galerija Poreč na adresi Mate Vlašića 46. 

Navratite na otvorenje i provjerite HERVISOV najveći izbor sportske i rekreativne opreme u Poreču. Na 550 četvornih metara ekskluzivnog prostora HERVISOVO stručno i ljubazno osoblje će vam pomoći pri odabiru idealnog artikla upravo prema vašim željama i potrebama.

Niste se još pripremili za plažu ? Kako odabrati tenisice za trčanje ? Želite li najpovoljnije unajmiti SUP dasku ? Trebate savjet prilikom kupovine bicikla ? HERVIS u Poreču ima odgovore na sva vaša pitanja.

Get Movin'

Jednostavno, u skladu s našim sloganom HERVIS predstavlja radost prema kretanju i pozitivniji pogled na život. HERVISOVA filozofija je bazirana na 47 godina međunarodnog iskustva koje zadnjih 12 godina uspješno provode i u Hrvatskoj.

Sa svojih 15 poslovnica diljem Hrvatske te šarolikom ponudom asortimana i pratećih usluga na području sporta i mode, HERVIS se svrstao među vodeće ponuđače sportske opreme u Hrvatskoj.

U HERVISOVOJ ponudi ćete naći marke Nike, Salomon, Under Armour, Adidas, Puma, Reebok, Converse, Joma, Lotto, Kappa, Speedo, New Era te mnoge druge proizvode.

Povodom otvorenja nove poslovnice u Poreču, pripremili smo i odličnu ponudu koju ne smijete propustiti – više saznajte na https://www.hervis.hr/store/ponude.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa