Evo što ovaj vikend donosi program Vodnjanskog ljeta!

0

Vodnjansko je ljeto krenulo punom parom sa bogatim programom na Narodnom trgu. Protekle nedjelje 23.06. atmosfera u Vodnjanu bila je zaista magična i u znaku dobrih želja, koje je mnoštvo posjetitelja odaslalo u nebo iznad vodnjanskog glavnog trga! "Po prvi puta u Vodnjanu u sklopu svečanog otvorenja vodnjanskog ljeta, uz tradicionalne vatre Sv. Ivana, održano je i puštanje lampiona dobrih želja „Make a wish“! Bio je zaista odličan odaziv i reakcija publike, što potvrđuju i unaprijed rasprodani lampioni, te se ovim putem zahvaljujemo svima koji su u tome sudjelovali", poručuju iz Grada Vodnjana i dodaju : "Žao nam je da nije bilo lampiona za svih, ali se nadamo da su i oni koji nisu uspjeli doći do lampiona uspjeli uživati u ovom nesvakidašnjem prizoru i upiti pozitivne vibracije koje su se širile vodnjanskim trgom. Još jednom zahvaljujemo i našim vrijednim DVD-ovcima pod čijim se budnim okom odvijala cijela večer."

Program se nastavlja i ovaj tjedan: U petak, 28.06. s početkom u 21 sat u Galeriji ″El magazein″ održati će se otvorenje izložbe arhitekture „Naših prvih 100 godina/I nostri primi 100 anni“ AD- arhitekture i dizajn d.o.o. Projekti-progetti.

29.06. s početkom u 21 sat na Narodnom trgu u Vodnjanu održati će se 5. po redu Bošnjačka noć u organizaciji BKUD-a ″Vodnjan″. U nedjelju 30.06. s početkom u 21 h u vodnjanskoj staroj uljari (Portarol 31) ljubitelji kazališne komedije uživati će u nastupu izvrsnog Valtera Roše u predstavi „Mistero buffo“. Galižanci će i ove godine proslaviti Sv. Petra i Pavla sa prigodnim programom u Zajednici Talijana - Comunità degli Italiani di Gallesano. Kulturno-zabavni program održati će se u subotu, 29.06. s početkom u 19,30 sati.

U Peroju na plaži Martulina 29.06. održat će se tradicionalni „Martulina cup“, s početkom u 14 sati. Radujemo se dugom, toplom ljetu pred nama, kao i budućim druženjima, kako na trgu u Vodnjanu, tako i na cijeloj vodnjanštini. Za detalje o programima Vodnjanskog ljeta pratite facebook Vodnjan: Grad priča - Città da raccontare i web www.vodnjan.hr.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

RECEPCIONAR/ RECEPCIONARKA - RECEPCIONIST

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHINJSKI RADNIK /ICA - KITCHEN WORKER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA-ŠANKIST/ICA / WAITER-BARTENDER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

BRODOVOĐA/BRODOVOTKINJA / SKIPER/SKIPERICA - SKIPPER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA