Slovačka i Kosovo najbolji na Futsal Week U-19 Summer cupu u Poreču

0
Reprezentacija Slovačke
Reprezentacija Slovačke

Drugu godinu u nizu Poreč je ugostio U-19 reprezentacije, a ovoga puta turnir je imao i veći značaj budući da dolazi samo tri mjeseca prije EURA koji će se za U-19 reprezentacije održati u Latviji.

Upravo je Latvija bila jedna od sudionica ovogodišnjeg Futsal Week U-19 Summer cupa na kojem su još sudjelovali Kosovo, Mađarska, Poljska i Slovačka. Na kraju je dosta uvjerljivo slavila reprezentacija Slovačke koja je upisala sve četiri pobjede, drugo mjesto pripalo je reprezentaciji Kosova, a treće Poljskoj.

Mađarska je s istim brojem bodova kao i Poljska (4) završila na četvrtom mjestu dok je zadnje mjesto zauzela Latvija sa samo jednom upisanom pobjedom i 3 poraza.

Najbolji je strijelac bio Drilon Maxharraj s Kosova, dok su najbolji golman i strijelac iz Slovačke, Kevin Kollar i Matus Sevcik.

Podsjetimo kako su na prošlogodišnjem Futsal Weeku sudjelovale reprezentacije Hrvatske, Srbije, Mađarske, Slovenije, Poljske, Finske, Moldavije te Iraka. Upravo su Iračani osvojili prošlogodišnji turnir.

Organizatori najavljuju još nekoliko Futsal Weekova ove godine u Poreču, a sljedeće godine u isto vrijeme trebao bi se održati i treći Futsal Week U-19 Summer cup s najvećim brojem reprezentacija do sada.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa