Vatreni vikend:

Gorjela dva auta u Poreču, baraka kod Buja i kuća u Puli

0
Foto ilustracija
Foto ilustracija

Policijska postaja Poreč zaprimila je 24. lipnja oko 2.20 sati dojavu o požaru dvaju vozila u Partizanskoj ulici u Poreču. U požaru su izgorjela dva automobila Passat pulskih registarskih oznaka, jedan u vlasništvu 29-godišnjaka, a drugi u vlasništvu pravne osobe iz Poreča. Predstoji očevid kako bi se utvrdio uzrok požara.

Gorjelo je i u petak, 21. lipnja, u Kremenju kod Buja: oko 17.40 sati izbio je požar na baraci u vlasništvu 43-godišnjaka. Policajci su s inspektorom zaštite od požara obavili očevid te su utvrdili da je uzrok požara barake, koja se koristila kao skladište za građevinski alat i materijal, otvoreni plamen nepoznatog porijekla. Baraka je u potpunosti izgorjela, a vatra se djelomično proširila i na okolno nisko raslinje. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Kao što smo već javili, 22. lipnja u popodnevnim satima izbio je požar na gornjem katu kuće u Širolinoj ulici u Puli. Požar se proširio na krovište, koje je također izgorjelo. Policijski službenici su 23.6. s inspektorom zaštite od požara obavili prvi dio očevida, no uzrok požara nije se mogao utvrditi te će se očevid nastaviti 24. lipnja u suradnji s djelatnicima Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja ''Ivan Vučetić''. Materijalna šteta koja je nastala vlasnicima u dobi od 39, 42 i 45 godina zasad nije poznata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa