Evo koje će zvijezde ove godine ljetovati u Istri!

0
Foto: Jutarnji list/Instagram
Foto: Jutarnji list/Instagram

U čarima sjevernog Jadrana uz njega ovog će ljeta uživati brojni poznati. Na zlatnom otoku sunca i vina, Krku, već tradicionalno će ljetovati Antonija Stupar Jurkin, Ivan Dečak te Paola Valić Bekić. Frontmen grupe Vatra na Krku boravi tijekom ljeta odmalena jer ondje ima apartman, a ove godine tu će odmarati sa svojom obitelji: partnericom Ninom te njihovim klincima Ditom i Leom. Ivan i Nina koncem srpnja tjedan dana boravit će i na Braču u društvu prijatelja, piše Jutarnji.

Ljeto s radošću čeka i Renata Končić Minea: - Ljeto je godišnje doba u kojem svake godine što više pokušavam spojiti ugodno s korisnim. Koncerti i gaže uglavnom su orijentirani prema moru tako da se trudim odvojiti koji dan za kupanje i odmor. Ekipa IN magazina je vrijedna cijelo ljeto, tako da smo uz naše gledatelje i u ovim vrućim ljetnim mjesecima no za predah se uvijek dogovaram s Miom Kovačić pa kombiniramo i koji dan godišnjeg. Obzirom na turbulentan tempo kroz cijelu godinu, najviše mi pašu mirnija mjesta, obožavam naše otoke i destinacije na kojima party i noćni život gotovo ne postoje.

Miris i šum mora, šetnjica, riba s gradela i lagana mediteranska prehrana meni zvuče savršeno. Naravno, najbitnije od svega je dobro društvo i to je ono sto mene veseli. Svakako ću odvojiti vrijeme za nećaka Mateja, on živi sa mamom u Irskoj, ali naše more obožava. Ići ćemo do Kraljevice kod moje prijateljice gdje smo bili i prošle godine. Osim preslatke plaže ima i super društvo, tako da smo oba dvoje prezadovoljni... Planovi su mi i Poreč te Split i Hvar - priča Minea za Jutarnji.

Televizijska voditeljica Daniela Trbović i ove će godine odmarati na Brijunima, jer joj je tamo mirno, lijepo i opušteno, a, kako kaže, izmijenit će i pokoju riječ s Titovim papagajem Kokijem. U ljepotama unutrašnjosti Istre guštat će Zdenka Kovačiček.

- Ovo ljeto ću kao i mnoga do sada, provesti u mojoj rodnoj Opatiji. Naravno, tamo idem s obitelji. Odande onda idem na ljetne svirke, kojih ima dosta dogovorenih, na sve strane. Uživam u tome, što ću tamo imati svoju gitaru, pa se nadam da ću se vratiti sa pregršt novih pjesama. Blizu je i Grobnik, pa ili odem tamo pogledati neku trku, ili odvesti neki krug na našoj trkaćoj stazi - kaže Sandi Cenov, koji možda na kakvoj kavici sretne televizijsku voditeljicu Uršulu Tolj koja će dio ljeta provesti u svojoj rodnoj Rijeci. Nedaleko njih, u Rapcu će odmarati i Franka Batelić, javlja Jutarnji.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa