Tražite posao? Evo što se nudi ovog tjedna!

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

BIPA d.o.o. je maloprodajni lanac drogerija koji broji više od 650 djelatnika i preko 100 prodavaonica gdje kupcima/klijentima stvaraju sjajne prilike u obliku dobrih ponuda, cijena i sjajnog iskustva kupovine. Trenutno imaju otvorene pozicije: Prodavač – blagajnik. Mjesto rada je: Zagreb, Makarska, Mali Lošinj, Novalja, Prelog i Umag. Javi se na oglas do 24. lipnja ukoliko imaš najmanje srednju stručnu spremu, odlične komunikacijske i prodajne vještine, izraženu proaktivnost i samostalnost te orijentiranost na ciljeve i motiviranost.

RADNIK d.d. Križevci je veća građevinska tvrtka, od osnutka 1948. do danas, prisutna je na tržištima u Hrvatskoj i okolnim zemljama, a od 1969. u Njemačkoj u izvođenju svih vrsta i opsega radova u visokogradnji, niskogradnji, hidrogradnji i drugim dijelovima građevinarstva, primjenjujući pri tome najsuvremenija dostignuća graditeljske tehnologije. Trenutno traže 2 izvršitelja/ice za posao:  Inženjer gradilišta za cijelu Hrvatsku i Njemačku. Ukoliko si diplomirani inženjer građevinarstva, imaš položeni stručni ispit za obavljanje poslova u graditeljstvu i posjeduješ znanje engleskog i njemačkog jezika (prednost), prijavi se na oglas do 23. lipnja.

TEDi poslovanje d.o.o. jedan je od vodećih međunarodnih trgovačkih lanaca s područja trgovine na malo neprehrambenim proizvodima. U Hrvatskoj su prisutni od 2017. godine te su do sada realizirali osamnaest TEDi poslovnica diljem Republike Hrvatske. Njihova snažna ekspanzija se nastavlja te za nove poslovnice u Ludbregu i Poreču te postojeće poslovnice u Zagrebu, Zaprešiću, Osijeku i Splitu traže: Zamjenika voditelja poslovnice. Kao dinamično poduzeće u ekspanziji nude sigurno radno mjesto. Očekuju te zanimljivi i odgovorni zadaci uz adekvatna primanja, kao i mogućnost napredovanja. Rok prijave je 2. srpanj.

Infobip d.o.o. je globalna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Payroll Assistant – Vodnjan. Posao asistenta u financijama za obračun plaća/ asistent za obračun plaće se sastoji od pružanja potpore svakodnevnim transakcijama, uključujući troškove i obračun plaća. Detalje oglasa pročitajte na linku, a prijavu izvršite do 26. lipnja.

TERMOBIL THERMO KING d. o. o. je generalni uvoznik i distributer za rashladne i klima uređaje Thermo King za područje Hrvatske više od 25 godina. Direktni predstavnici su i za Eberspaecher, BAR Cargolift, Dautel i još neke druge renomirane proizvođače. Traže Referenta prodaje za prodaju navedenih uređaja za područje Zagreba i cijele Hrvatske. Od kandidata traže profesionalnu, organiziranu i dinamičnu osobu koja ima izrazite sklonosti za komunikaciju i obilaske kupaca. Odgovornu, ažurnu i korektnu osobu s dobrim razumijevanjem za tehniku i poznavanjem motornih vozila te željom za kontinuiranim usavršavanjem. Nude stalni radni odnos, a prijave na oglas zaprimaju se do 25. lipnja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KUHAR/ICA

Do: 29.02.2020.

BANJOLE, ISTARSKA ŽUPANIJA

PRODAVAČ/ICA PRIRODNE KOZMETIKE

Do: 30.04.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA