Plac od fruti i Ivanja u Kaldiru: Dođite po svježe voće!

0

Ovu nedjelju Udruga Kaldir nastavlja sa Kaldirskim placom od fruti na kojem se prodaje isključivo njihovo domaće voće. Kaldir već godinama štiti i promovira upravo sam naziv Kaldirskog voća jer pokazuje izvornost, domaću proizvodnju i trud lokalnog stanovništva na domaćem terenu, bez uvoza tuđeg voća. Ovo je treća godina da se plac održava svaku drugu nedjelju tijekom sezone i to od 8 do 13 sati na igralištu kraj stare škole u Kaldiru. U slučaju kiše održati će se u školi.

Ovu nedjelju izlažu: OPG Bertoša Samoel, OPG Beletić Davide, OPG Rabak Andrej, OPG Božić Aleksandra i OPG Cvitko Kristijan. Ovu nedjelju su tako u ponudi marelice, breskve, zadnje trešnje, prve kruške i prve šljive. Najavljujemo sve datume ovogodišnjeg placa: 07.07., 21.07., 04.08., 18.08., 01.09. i 15.09. Pozivamo Vas svih u nedjelju da dođete po svježe voće u Kaldir.

Ovaj vikend uz Plac od fruti dodatno će povodom proslave zaštitnika mjesta, sv. Ivana Krstitelja, u subotu, 22.06. organizira se malonogometni turnir, a nakon njega slijedi zabava uz DJ Marina. U ponedjeljak, 24.06. u 10 sati je sveta misa, a navečer će mještani i mještanke Kaldira odigrati malonogometni turnir. Cijeloj ideji pomoć i podrška su Općina Motovun i Turistička zajednica Općine Motovun.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa