Lana Koroman na prijemu u Gradskoj palači u Puli

0
Lana Koroman i Elena Puh Belci
Lana Koroman i Elena Puh Belci

Lani Koroman, osmašici iz Osnovne škole Šijana, prvakinji na 25. državnom natjecanju u znanju talijanskog jezika, zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci priredila je 18. lipnja prijem u Gradskoj palači..

Lana je nakon osvojenog prvog mjesta na školskom te na županijskom natjecanju, osvojila i državno natjecanje, a talijanski jezik učila je spontano, odmalena, uz televiziju i zabavu. Uz učenicu Lanu Koroman, danas su prijemu prisustvovale i ravnateljica Osnovne škole Šijana, Alma Tomljanović, te profesorica, ujedno i mentorica, Vlasta Radosavljević.

Razmjenjujući iskustva i doživljaje s natjecanja, uloženog  truda i rada koje su zajedno profesorica i učenica prolazile i ulagale, vidjele su se iskrene emocije koje nisu skrivale, pokušavajući dočarati koliko je lijepo raditi, truditi se i biti nagrađen za isto.

Zamjenica gradonačelnika, Elena Puh Belci, čestitala je Lani, rekla je da je divno što je tako uspješna u jezicima , jer je to dobar temelj za budućnost, isto tako naglasila je da se vidi ljubav, trud i uloženi rad, jer Lana kući  nepriča talijanski jezik, već je sve naučeno u školi uz televiziju i zabavu.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa