Kaufland u Poreču i Rijeci organizirao piknike uz more

0

Hrana u našim životima predstavlja puno više od same potrebe za jelom, a to je prepoznao i Kaufland. Ovog proljeća organizirali su niz od 14 piknika u prirodi, a u završnom vikendu domaćini su bili Poreč i Rijeka. Odlično vrijeme i još atraktivnije lokacije privukli su brojne domaće posjetitelje, ali i turiste koji su uživali u subotu u Poreču kod Peškere te u nedjelju u Rijeci na krovu Kauflandove poslovnice.

Građani su od 12 sati uživali uz vrhunsku hranu koju je pripremao poznati ugostitelj RougeMarin. Ukusni obroci po vrlo pristupačnim cijenama pripremani su s namirnicama iz širokog asortimana Kauflanda, a hrana uz more uvijek je super kombinacija.

Svim posjetiteljima Kaufland je pripremio nekoliko zona gdje su se mogli rekreirati, okušati u sportskim natjecanjima te instant fotoaparatom zabilježiti svoj opušteni vikend uz more. Hrana je zabava, uživanje i dijeljenje što je i pokazala odlična atmosfera s Kauflandovih piknika kroz svih 14 gradova diljem Hrvatske. Iz Kauflanda zahvaljuju svim gradovima domaćinima i brojnim posjetiteljima.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa