Jednog ljeta u Puli: Na forumu nastupaju Bruno Krajcar i Mila Elegović

0

„Jednog ljeta u Puli“, naziv je tradicionalnog glazbenog projekta koji će ove godine proslaviti svoje peto izdanje. Naime, nakon što su prošle godine nastupili na Forumu ispred Augustovog hrama, a prije toga ispred katedrale, na glavnom gradskom trgu, Forumu te na pulskom Kaštelu, akademski glazbenik i kantautor Bruno Krajcar, te poznata filmska glumica i glazbenica Mila Elegović, ponovno će pjevati zajedno uoči prvog dana ljeta.

Koncert će se održati 20. lipnja u 21.05 sati na Forumu, ispred Augustovog hrama a koncert se kao i svake godine ostvaruje u suradnji s pokroviteljima, a oni su Grad Pula i Turistička zajednica grada Pule uz svesrdnu potporu tvrtke Tehnomont.  

Prve je godine na koncertu na Kaštelu premijerno prikazan i spot pjesme "Jednog ljeta u Puli", autora Drena Sadikaja i Lare Kozliček, s Krajcarovom autorskom glazbom, aranžmanima Mirona Hausera, tekstom Daniela Načinovića, a kadrovi su snimljeni na pulskim plažama i parkovima, uz pojavu glazbene legende Lidije Percan. Bruno Krajcar, akademski glazbenik, skladatelj i kantautor prepoznatljivog glazbenog izričaja novu je pjesmu posvetio rodnom gradu, gradu nebrojenih uspomena njenih žitelja i uvijek s radošću dočekivanih gostiju. Upravo je po toj pjesmi nazvan ovaj  projekt koji ove godine slavi peti rođendan.

Prošle je godine glazbenike pratio orkestar VIIS Novis iz Pule, sastavljen od 17 vrsnih mladih i ambicioznih istarskih glazbenika, dok će ove godine Bruna i Milu pratiti Krajcarov bend s kojim Bruno surađuje dugi niz godina u stvaranju njegove istarske glazbe s modernim aranžmanima. Inače, Krajcar je poznat po jedinstvenom glazbenom rukopisu, surađivao je s brojnim izvođačima kao što su Oliver Dragojević, Tereza Kesovija, Josipa Lisac, Radojka Šverko, Marko Tolja, Alen Vitasović, Putokazi, Edin Karamazov, Vlatko Stefanovski, Stjepan Hauser, Ana i Viktor Vidović, Tedi Spalato, sestre Husar, Bobby Solo, Arsen Dedić, Tamara Obrovac...

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa