Imala je moždani udar? Tony spasio suprugu u zadnji tren...

0
Foto: Instagram/24sata
Foto: Instagram/24sata

Tony Cetinski (50) je otkrio svojom objavom na Instagramu kako je u bolnici, a fotografijom je mnoge svoje fanove i zabrinuo. Pjevač leži sa suprugom Dubravkom dok se na njenoj ruci vidi infuzija. Tony nije otkrio o čemu se točno radi, ali je napisao zahvalu, piše 24sata. Stanje joj je dobro a liječnici dodatnim specijalističkim pretragama nastoje utvrditi razloge zbog kojih joj je pozlilo. 24sata neslužbeno doznaje kako je imala moždani udar. Tony je neprestano u riječkoj bolnici pokraj supruge.

- Dubravka je bolje. Nalazi se u bolnici u Rijeci, a pretrage je obavila u Puli. Pala je u nesvijest, nešto joj je s mozgom bilo. To se dogodilo prije nekoliko dana u njihovoj kući, u istarskom selu Radetići. Tony ju je našao na podu kad je ušao u sobu - ispričala nam je i potvrdila Milda Cetinski (93), Tonyjeva baka, javlja 24sata.

S obzirom na to da je u ranijim intervjuima izjavljivao kako mu je supruga Dubravka spasila život, možemo pretpostaviti da su riječi 'Hvala Tony Cetinski što si mi spasio život. Sad smo 1:1' njezine riječi koje mu je uputila, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa