Ronald Braus na dijeti: 'Uveo sam 16-satno gladovanje'

0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Ljeto je stiglo i brojne poznate osobe 'tešu' svoju liniju u teretanama i paze na prehranu. Većina ih uspije skinuti koji kilogram viška, no 46-godišnji operni pjevač Ronald Braus otišao je nekoliko koraka naprijed. Prije četiri mjeseca krenuo je na kombinaciju LCHF i ketogene dijete, koja podrazumijeva izbjegavanje šećera i ugljikohidrata, dakle proizvoda od pšeničnog brašna poput kruha, pizze, peciva, kolača... i uspio skinuti čak 14 kilograma! Samo za Story.hr otkrio je kako mu je pošlo za rukom sa 102 kilograma pasti na 88 i koliko teško mu je bilo odreći se mnogima omiljenih namirnica. 

'Dakle, kombinirao sam ketogenu prehranu s vježbanjem u teretani i aerobnim vježbama. Doduše, tek sam prije mjesec dana počeo intenzivnije vježbati, dva do tri puta tjedno, jer sam htio dati period tijelu da se prilagodi', rekao je pjevač, rodom iz Rovinja, koji je umjetnički ravnatelj 'Glazbenih večeri' na Crvenom otoku, odnosno otočiću sv. Andrije pokraj Rovinja te festivala zborskoga pjevanja 'Cantate Croatia' u Puli, piše Story

'Za sad se namjeravam i dalje tako hraniti. Htio bih skinuti još dva do tri kilograma. Možda tada uvedem integralnu rižu u prehranu. A u oblikovanju linije pomoglo mi je što sam uveo 16-satno gladovanje. Ako završim s večerom u 20 sati nevečer, doručkujem tek 16 sati nakon toga', rekao je za Story na čijim stranicama pronađite cijeli tekst.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa