Održan prijem za svjetske prvakinje Liović i Ravnić i ŽKK Istra Poreč

0
Gradonačelnik Loris Peršurić s članicama Ženskog kuglačkog kluba Istra
Gradonačelnik Loris Peršurić s članicama Ženskog kuglačkog kluba Istra

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić održao je 13. lipnja prijem za svjetske prvakinje u kuglanju:Marijanu Liović i Natašu Ravnić koje su ovo odličje osvojile kao dio reprezentacije Hrvatske. Prijemu se pridružila i najbolja ženska ekipa Istarske županije - njihov matični klub, porečki Ženski kuglački klub Istra.

Uz igračice na prijemu je bila i trenerica Ružica Močibob te predsjednik kluba Marino Poropat. Gradonačelnik je zahvalio prvakinjama, ali i cijelom klubu na konstantnim vrhunskim rezultatima.

„Vi ste nas već i navikli da od vas očekujemo vrhunske rezultate, ali mi je posebno drago da svojim rezultatima i timskim radom pokazujete ono najbolje što sport nudi, a istovremeno nam dajete mogućnost da se kao grad vašim uspjesima veselimo kao da su i naši“, kazao je Peršurić.

Podsjetimo, Liović i Ravnić ove su godine u češkom gradu Rokycany u finalu pobijedile reprezentaciju Mađarske za zlatno odličje i veliki uspjeh kako hrvatskog, tako i istarskog te porečkog sporta. Liović je ovo bio sedmi nastup s reprezentacijom na Svjetskim prvenstvima, dok je Ravnić ovo bio peti nastup za redom. ŽKK Istra Poreč ove je godine na županijskoj dodjeli priznanja u sportu proglašena najboljom ženskom ekipom, a proglašena je i najboljom ekipom i na Danu porečkog sporta.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa