plamteći autobus

'Kad me sin nazvao, noge su mi se odsjekle'

0
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Evo sada na odmorištu čekamo autobus iz Rijeke kojim ćemo do 23 sata ili do ponoći sigurno stići u Makarsku. U cijeloj nesretnoj situaciji, jedina sreća je što smo svi izašli živi i zdravi iz plamtećeg autobusa koji je u sekundi izgorio u potpunosti. Nakon svega sam posebno ostao ponosan prisebnošću djece koja nisu paničarila niti se gurala, već su jedan po jedan po našim uputama izašli iz autobusa, kazuje za Šibenski.hr Darko Vlatković, voditelj Zmajeve škole nogometa koji je danas oko 8 sati sa 39 djece od 9 do 13 godina te tri trenera, autobusom makarskog autoprijevoznika Vir bezbrižno krenuo iz Makarske u Labin na trodnevni Međunarodni nogometni turnir Trofej labinskih rudara.

Na situaciju oko cijele nesreće posebno je ogorčen Makaranin Antonio Zec, roditelj 10-godišnjeg nogometaša koji je sa malim suigračima putovao u Labin. - Kada me sin nazvao kroz plač i kazao što se dogodilo, noge su mi se odsjekle. Međutim, malo se smirio, a i srećom je torbicu s mobitelom, novcem i dokumentima nosio oko vrata pa sam odmah rekao da svojim prijateljima kojima su izgorjele sve moguće stvari, odmah kupi vodu i sendviče što su napravili i treneri kojima skidam kapu i koji su reagirali prisebno, rekao je Zec za Šibenski i dodao da je jako zabrinut u pogledu tehničke ispravnosti autobusa koji prevoze djecu.

"Nažalost, loše vijesti, naši prijatelji iz Makarske doživjeli su nesreću! Na sreću, svi su neozlijeđeni! Dečki, uz Vas smo!" objavili su organizatori turnira Trofej labinskih rudara na društvenim mrežama. Turnir se održava i dalje bez obzira na nesreću Makarana.

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

KERAMIČAR/KA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

POLAGAČ/ICA PLOČICA

Do: 30.09.2020.

VRSAR-ORSERA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A RADNIK/ICA U GRAĐEVINARSTVU

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA