Ako ste u potrazi za poslom, pogledajte ove oglase!

0

Food City je mix poznatih svjetskih kuhinja pod jednim nazivom s inovativnim konceptom, kvalitetnom hranom i uslugom, postali su preferirana destinacija za uživanje u obroku. Dio su Victus Group-e, domaće grupacije koja više od 16 godina izvrsno posluje, zapošljava preko 1.100 djelatnika te kontinuirano raste. Za restorane u Zagrebu, Zadru i Puli traže nove članove tima na poziciji: Djelatnik u restoranu. Javite se na oglas ako ste marljivi, pouzdani i odgovorni, timski igrač te imate osnovno znanje rada na računalu. Prethodno iskustvo nije uvjet. Prijave su moguće do 24. lipnja.

Auto Benussi d.o.o. nudi najam automobila u Hrvatskoj i preko 70 ostalih zemalja i područja. U potrazi su za Voditeljima / voditeljicama vozača na lokacijama: Pula, Zadar, Split i Dubrovnik. Idealan kandidat ili kandidatkinja je pouzdana, organizirana, savjesna, ugodna i komunikativna osoba. Nužno je višegodišnje voditeljsko i vozačko iskustvo s poznavanjem engleskog jezika. Prijave su moguće do 17. lipnja.

Valamar Riviera d.d. je vodeća turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima duž jadranske obale – u Istri, na otocima Krku i Rabu, Makarskoj i Dubrovniku. Pridruži se timu rezervacijskog centra u Poreču i doprinesi kvaliteti na slijedećoj poziciji: Mlađi prodajni savjetnik. Potrebno je minimalno srednja stručna sprema te poznavanje minimalno dva strana jezika u govornoj i pismenoj komunikaciji, njemački obavezno uz talijanski i/ili engleski. Razvijene komunikacijske i prodajne vještine, poželjno radno iskustvo na poslovima vezanim uz prodaju i marketing, orijentacija na uslugu i gosta, napredno korištenje MS Office paketa i vozačka dozvola B kategorije. Prijave su moguće do 7. srpnja.

British American Tobacco & TDR jedna je od vodećih svjetskih multinacionalnih kompanija čiji su brendovi prisutni na više od 200 tržišta, s dugom poviješću te svijetlom i dinamičnom budućnošću. U potrazi su za članovima tima za radno mjesta: Analitičar u financijama. Posao se sastoji od obavljanja računovodstvenih poslova uz primjenu računovodstvenih i poreznih zakona i propisa, knjiženje ulaznih računa i izvoda, usklađenje kartica kupaca/dobavljača i praćenje otvorenih stavki i ostali računovodstveni poslovi. Mjesto rada je Kanfanar, a rok prijave 16. lipanj.

TIA PARTNER d. o. o. je vodeća tvrtka za veleprodaju pića na području Istre i Kvarnera. Svoj tim u Rovinju žele proširiti sa zaposlenikom na poziciji: Pomoćni radnik u skladištu i distribuciji. Imate li radno iskustvo od najmanje 1 godine na odgovarajućim poslovima, poznajete postupke i procedure u logistici i distribuciji, timski ste igrač te ste stručni i predani u poslu prijavite se do 18. lipnja na oglas za posao.
 

 

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa