Edvard Burić iz Rakitja osvojio apartman u Kukcima

0
Foto: Hrvatska lutrija
Foto: Hrvatska lutrija

Kladionica Hrvatske Lutrije na tržištu je prisutna od 2004. godine, a svoj petnaesti rođendan proslavila je ovog lipnja. Povodom ovog jubilarnog rođendana priređena je nagradna igra „35 dana do apartmana“, a sudjelovali su svi igrači koji su u razdoblju od 29. travnja do 2. lipnja odigrali listić sportskog klađenja. Izvlačenje nagrada održano je 7. lipnja, na sam rođendan Kladionice Hrvatske Lutrije, a glavnu nagradu odnosno apartman u Kukcima (Poreč) osvojio je gospodin Edvard Burić iz Rakitja.

„Supruga nije vjerovala i mislila je da se šalim. Morao sam ponovo otvoriti stranice Hrvatske Lutrije kako bi joj dokazao da moje ime piše pod dobitnikom apartmana“ – izjavio je nasmijani Edvard koji je, kako kaže, jednako oduševljen baš kao i svi oko njega. Osluškivanjem potreba i stavljanjem igrača u fokus, bogatim ponudama i najboljim koeficijentima, Kladionica Hrvatske Lutrije bilježi konstantan rast te postaje važnim čimbenikom na hrvatskom kladioničkom tržištu.

Važno je istaknuti da je u ovom trenutku Kladionica Hrvatske Lutrije jedina hrvatska kladionica (u 100%-tnom hrvatskom vlasništvu) za razliku od preostalih 5 sudionika na tržištu koji, prema podacima Ministarstva financija, priređuju igre klađenja. Hrvatska Lutrija zalaže se za povratak igrača s ilegalnih internetskih stranica u domaće kladionice.

Samo u segmentu klađenja, milijarde kuna odlaze nelicenciranim priređivačima igara na sreću i gubitak su za Državni proračun. Hrvatska Lutrija svojom djelatnosti generira znatna financijska sredstva koja uplaćuje u Državni proračun za potrebe financiranja humanitarnih, sportskih, kulturnih i sličnih organizacija te je za ove namjene u 2018. g. ostvareno 92,09 milijuna kuna.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa