Načelnik Buić s delegacijom iz Sjeverne Makedonije

1

Načelnik Medulina Goran Buić primio je 12. lipnja u vijećnici Općine Medulin načelnika Anga Angova te predsjednika Savjeta mladih Ristu Đineva i njihove predstavnike iz Općine Dojran iz Sjeverne Makedonije.

Načelnik Goran Buić pozdravio je sve prisutne i zaželio im dobrodošlicu te iskazao zahvalnost na dugogodišnjoj suradnji ovih dviju općina koja traje od 2012. godine kada je potpisan sporazum o bratimljenu. Prezentirao im je program koji ih očekuje u ovom trodnevnom boravku u Općini Medulin te ih sa posebnim zadovoljstvom pozvao u 18 sati na svečanu sjednicu Općinskog vijeća povodom Dana Općine Medulin te na otvaranje Arheološkog parka Vižula u 19 sati.

Načelnik Općine Dojran zahvalio se na lijepom prijemu u Općini Medulin, te naveo kako mu je zadovoljstvo surađivati sa takvom Općinom od koje može usvojiti iskustva na raznim područjima obzirom na razinu razvijenosti Općine Medulin. Prisutnima su se obratili i predsjednica Savjeta mladih Općine Medulin Ana Žufić te predsjednik Savjeta mladih Općine Dojran Risto Đinev, nakon čega su svi zajedno krenuli u razgledavanje općine.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SERVIR / KA - SERVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

VOZAČ/VOZAČICA TRANSFERA / TRANSFER DRIVER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

SOBAR/SOBARICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA