Komunelafest, odlična formula za najbolji početak ljeta!

1

Popularna pjesma kaže – ljeto nam se vratilo u grad – i to na velika vrata. A ako je suditi po prvoj ovogodišnjoj fešti, onda možemo svakako najaviti da će sezona u Umagu biti prepuna veselja, glazbe, plesa, zajedništva i dobrog raspoloženja.

Kako to već biva u lipnju, mjesni odbor Komunela, na čelu s uvijek dobro raspoloženim predsjednikom Cvetkom Jovanovićem, i ove je godine imao čast službeno otvoriti “sezonu” humanitarnih pučkih fešti na području Umaga. 8. lipnja članovi mjesnog odbora, brojni volonteri i mještani Komunele priredili su još jednu zabavnu manifestaciju humanitarnog karaktera za pamćenje te i ove godine potvrdili laskavu titulu uspješnih domaćina.

Ovogodišnje izdanje Komunelfesta započelo je u sportskom tonu, točnije nogometnim turnirom za dječake prilikom kojeg su svoje snage odmjerile ekipe željne dobrog druženja. Bila je to prilika stjecanje novih prijateljstva te odlična uvertira u večernji program koji je potrajao do kasno u noć.  Negdje iza 19:00 sati, u smiraj dana, glavnu su ulogu na sceni preuzeli članovi umaškog benda „Bukaleta“ koji su brojne goste, sugrađane i turiste uveseljavali domaćim i stranim evergreen hitovima. No, osim dobre glazbe i plesa, fešta u Komuneli je poznata i po odličnoj gastro ponudi koja je potvrdila očekivanja i privukla brojne ljubitelje dobre hrane, a koji su potom uživali u glazbi i zajedništvu do ranih jutarnjih sati.

Prvu ovogodišnju humanitarnu feštu po redu posjetio je i gradonačelnik Bassanese koji je sportašima dodijelio nagrade te se od srca zahvalio mjesnom odboru Komunela, svim volonterima i ljudima dobre volje koji su odlučili ovu prekrasnu i toplu ljetnu večer provesti u našoj Komuneli. A kako bolje započeti dugo, toplo ljetno nego uz dobru feštu! Bravo Komunela, vidimo se dogodine!

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

DIPLOMIRANI/A INŽENJER/KA GRAĐEVINE

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA U PIZZERIJI

Do: 30.09.2020.

KAROJBA, ISTARSKA ŽUPANIJA

MEDICINSKA SESTRA/MEDICINSKI TEHNIČAR

Do: 10.10.2020.

UMAG-UMAGO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KONOBAR/ICA

Do: 10.10.2020.

NOVIGRAD-CITTANOVA, ISTARSKA ŽUPANIJA