Svečano otvoren međunarodni veteranski nogometni turnir

0

Na nogometnom igralištu Tivoli danas je otvoren 7. međunarodni veteranski nogometni turnir El-Stil Pula Cup. Manifestacija u organizaciji Malonogometnog kluba El-Stil i NK Veli Vrh, nakon godina održavanja u Savičenti, stigla je u Pulu, a tijekom petka i subote tu će biti i poznati veterani hrvatskog, srpskog, bosanskohercegovačkog, slovenskog, talijanskog i njemačkog nogometa, ali i mladi istarski nogometaši u kategoriji do 11 godina.

U ime Grada Pule svečanom otvaranju turnira prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Pule, Robert Cvek,  koji je izrazio zadovoljstvo što se ovakav međunarodni turnir održava u našemu gradu, te zahvalio na trudu svima i poželio ugodan boravak, dobru igru i rezultate svim sudionicima turnira.

Uz zamjenika gradonačelnika, Roberta Cveka, moglo se vidjeti tu i puno poznatih lica, ljubitelja nogometa. Ovog vikenda na turniru nastupit će deset veteranskih timova, podijeljenih u dvije skupine - u grupi A igraju Istra 1961, Partizan, Sarajevo, Ingolstadt i Slaven Belupo, u B grupi Crvena Zvezda, Borac iz Banja Luke, Rijeka, Udinese i Tabor iz Sežane.

Organizatori, zahvalni Gradu Puli i Istarskoj županiji, naglasili su kako je vrijednost ovog turnira u tome što daje mogućnost najmlađima da pronađu model i motivaciju za poboljšanje i pridruživanje klubovima, te doprinosi promociji samoga grada i stvara lijepe sportske uspomene za sve prisutne sudionike.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa