Evo koji sve poslodavci zapošljavaju ovaj tjedan!

0

PEVEC d.d. je prvi hrvatski trgovački lanac neprehrambenih proizvoda, a na tržištu je od 1990. godine. Žele biti dio svakog doma i zato traže pojačanje za poslovni tim u Škurinju i Puli: Voditelj skladišta i Voditelj prodajnog centra. Dosljedni su, izvrsni, odgovorni i etični. Osiguravaju strukturirano uhodavanje u posao i brinu se o zadovoljstvu zaposlenika. Profesionalni su, radna atmosfera je ugodna, a humor shvaćaju vrlo ozbiljno. Na prvo mjesto stavljaju kvalitetnu suradnju, dijeljenje znanja i spremnost na pomoć kolegama. Prijave putem linka su moguće do 7. lipnja.

BELING d.o.o. je jedan od vodećih distributera specifične opreme za video i audio nadzor na europskom tržištu te među dva najznačajnija distributera unutar EU. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom na poziciji: Stručni suradnik na poslovima web prodaje. Mjesto rada je Rijeka. Traže osobu bez radnog iskustva iz struke. U osnovi traže komunikativnost, sklonost timskom radu i izraženu želju za učenjem. Uz odlično poznavanje engleskog jezika prednost imaju kandidati koji se služe i talijanskim ili njemačkim jezikom. Prijavite se do 18. lipnja.

Müller trgovina Zagreb d.o.o. je međunarodna tvrtka s velikom ekspanzijom diljem Europe, više od 750 poslovnica i preko 34.000 djelatnika u 7 država, a svoju prvu poslovnicu u Hrvatskoj su otvorili 2006. godine. Za poslovnicu u Poreču, traže više izvršitelja za poziciju: Trgovac. Vaša odgovornost će biti: odgovornost za prezentaciju i održavanje asortimana na odjelu, optimalna prezentacija asortimana, kompetentno, stručno i na uslugu orijentirano savjetovanje kupaca te kontrola i održavanje čistoće na odjelu. Rok prijave je 10. lipanj.

CROATIA osiguranje d.d. je vodeći osiguravatelj na domaćem tržištu te ambiciozan regionalni lider s više od 130 godina tradicije, a koja od 2014. godine posluje u sastavu Adris grupe. Priključite se timu na poziciji: Voditelj poslovnih odnosa s malim i srednjim poduzetništvom. Traže više izvršitelja na neodređeno vrijeme, a popis gradova pogledajte na linku. Imate li visoku ili višu stručnu spremu, iskustvo u radu s klijentima, iskustvo i spremnost za rad na terenu i vozačku dozvolu B kategorije prijavite se do 16. lipnja.

Sberbank d.d. je članica grupacije Sberbank Europe koja je danas prisutna na ukupno 8 tržišta u CEE regiji: Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji i u Njemačkoj. Banka je u Republici Hrvatskoj prisutna od 1997. godine, a od 18. siječnja 2013. godine posluje pod imenom Sberbank d.d. Svoj tim žele obogatiti sa zaposlenikom: Osobni bankar. Imate li minimalno srednju stručnu spremu, vladate MS Office računalnim alatima i aktivno koristite engleski jezik. Imate iskustva u direktnoj prodaji financijskih proizvoda, komunikativni ste i snalažljivi, a u radu pokazujete inicijativu i samostalnost javite se na oglas do 6. lipnja. Mjesto rada: Pula, Rijeka i Zagreb.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa