Medulin slavi 26. rođendan: Evo što vas očekuje!

0

Općina Medulin ove godine slavi 26 godina postojanja i rada te je stoga pripremljeni program obilježavanja ovogodišnjeg Dana općine bogat i šarolik. Centralni je događaj ovogodišnje proslave, svečanost na sam Dan općine 12. lipnja, u sklopu koje će biti otvoren Arheološki park Vižula, te veliki koncert vokalnog ansambla Perpetuum Jazzile iz Slovenije koji će se održati istoga dana na medulinskoj rivi kraj Malina na vitar.

Aktivnosti, događaji i manifestacije obilježavanja ovogodišnjeg Dana Općine Medulin, započeli su 5.6. i trajati će do 17.6., a uz Općinu Medulin, pripremile su ih udruge i organizacije s područja općine: udruge Zelena Istra, Mutila, Sakramenski, Format, Ars@Nova, klubovi RK Centar, KSR Sargo, RSK Mladost, Eko more, KSR Medulin, KPA Medulin, DVD Medulin, KK Istra Star, Buža, Turistička zajednica Općine Medulin.

Općina Medulin zahvaljuje svima koji su se uključili u pripremu i realizaciju bogatog, za posjetitelje besplatnog programa. U nadi da će svatko pronaći ponešto za sebe te sa svojim obiteljima i prijateljima uživati u svim sadržajima, Općina Medulin ovime poziva sve svoje mještane i posjetitelje da kroz događaje koji se odvijaju na području općine u narednim danima zajedno proslavimo 26. godina svoga postojanja! Plakat pogledajte na ovom linku.

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa