‘Samo da se ne sretnu Alka i Vlatka, moglo bi biti svačega...'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Iako je Boris Kosmač dao sve od sebe da pomiri Alku Vuicu (57) i Vlatku Pokos (49), trčeći čas jednoj pa drugoj, te sa njima razgovarao, to se na izboru Miss turizma svijeta u dvorani Žatika nije ostvarilo. U zraku se osjećala napetost. Kao i prije tri godine obje su jedna drugu izbjegavale, no posao za koje su bile angažirane, uredno su i profesionalno odradile, piše 24sata.

Ispred porečke dvorane oko 20.30 sati u žutom se haljini prva se pojavila Vlatka, ljubazno nas upitavši da li želimo da nam pozira, a potom je od Kosmača preuzela protokol po kojim će voditi izbor. Dok ga ona pomno proučavala pred dvoranom se malo prije 21 sat, kad trebalo se započeti s programom izbora pojavila i Alka. U susret joj izašao pjevački kolega Sandi Cenov (50) koji je kasnije kao i Vuica, samostalno nastupio na bini ispred žirija i publike. Dok su ulazili u dvoranu Vlatka je čitajući papire protokola vješto izbjegla susret sa Alkom. Potom su se kao ljute mačke tu i tamo pogledavale iza staklenih stijena, a isto nastavile i iza pozornice gdje se našle jer su jedna i druga morale pred publiku.

Vlatka kao voditelj, a Alka kao prvi pjevački izvođač. U zraku se zaista osjećala napetost, a kada smo zamolili Cenova može li nagovoriti i upitati Alku da skupa sa Vlatkom na sekundu nam poziraju, došlo je i do malenog incidenta. Naime, netko tko se poput mnogih tada našao iza bine Vlatki je stao na haljinu, a ona na tren doslovno poludjela s razlogom, te glasno dala do znanja kako je mogla ostati razodjenuta. No čujući taj Vlatkin uzvik Cenov više nije bio raspoložen da nam pomogne, te nam samo kratko kazao da od toga neće biti ništa, jer da je netko previše napet pa bi moglo biti svašta, piše 24sata.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa