pićanac žrtva kamatara

Oduzeli mu kuću, pa sjekirom napao muškaraca koji je ušao u nju

0
Most Pićan
Most Pićan

Labinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda (u pokušaju) i prijetnja. Muškarca se sumnjiči da se 29. svibnja oko 17 sati, ispred kuće u mjestu Most Pićan, prvo verbalno, a potom fizički sukobio s 57-godišnjakom, pri čemu je mahao sjekirom  te je u jednom trenutkom čak sjekirom udario 57-godišnjaka po glavi.

Ozlijeđenom muškarcu pružena je pomoć u OB Pula, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni muškarac 57-godišnjaku u više navrata prijetio smrću te se protiv njega, uz kaznenu prijavu za tešku tjelesnu ozljedu (u pokušaju), podnosi i kaznena prijava za prijetnju. Osumnjičeni muškarac je u večernjim satima 30. svibnja priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, priopćila je istarska policija.

Iz šturog policijsklog izvješća teško je shvatiti iz kojih je motiva 63-godišnji Pićanac napao 57-godišnjaka iz Krapinskih Toplica, no nesužbeno smo doznali da je Pićanac kuću na prijevaru izgubio od jednog kamatara, a 57-godišnjak je navodno u kuću došao s namjerom da izvodi radove za novog vlasnika. Kada je vidio da netko u ulazi u kuću, za koju on i dalje smatra da je njegova, Pićanac je napao 'uljeza'.   

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa