Bassanese u najužem izboru za najboljeg gradonačelnika srednje Europe

4
Vili Bassanese
Vili Bassanese

U organizaciji direkcije Europske nezavisne agencije za područje srednje i jugoistočne Europe, u okviru tradicionalnog regionalnog Europskog izbora u kategoriji „Europski najgradonačelnik“, reprezentativni Međunarodni žiri odlučio je da je gradonačelnik Umaga Vili Bassanese ušao u najuži izbor od tri kandidata za dodjelu prestižne nagrade za izvanredne rezultate i sjajne uspjehe u vođenju grada.

Nagrada se dodjeljuje na prijedlog više privrednih komora, udruženja, tvrtki i uvaženih pojedinaca, a podržana je od pojedinačnih državnih struktura te članova žirija iz zemalja regije. Izabranom gradonačelniku pripada Kristalna statua i Zlatna plaketa-Europski najgradonačelnik. Ovim je povodom gradonačelnik Umaga Vili Bassanese pozvan na svečanu dodjelu koja će biti održana 04. srpnja 2019. godine u Sarajevu na tradicionalnoj prigodnoj svečanosti za izbor najboljeg managera, najbolje tvrtke i najuspješnijih osoba godine za područje srednje i jugoistočne Europe.

Prošlogodišnji dobitnik prestižne nagrade u navedenoj  kategoriji je gradonačelnik Graza Siegfried Nagl. Međunarodni žiri, na čelu s predsjednikom Viborom Milićem, koji je ujedno predsjednik uprave Holdinga Zepter iz Varšave, prilikom biranja najuspješnijeg europskog gradonačelnika primjenjuje precizne i konkretne kriterije, a temelj istih su van serijski, iznimni rezultati ostvarenog rada.

„Biti među tri najbolja gradonačelnika srednje i jugoistočne Europe temeljem odluke međunarodnog neovisnog stručnog žirija, za mene je iznimna čast. Ovaj uzak izbor rezultat je 10-godišnjeg kontinuiranog i predanog rada te truda koji je prepoznat i na europskoj razini. Potvrda je to da smo na pravom putu. Osjećam ponos i neopisivu motivaciju da i dalje s izrazitim veseljem i entuzijazmom, sa svojim zamjenicima i cijelim timom, gradim   perspektivu i budućnost našega prekrasnog grada Umaga.“ izjavio je s oduševljenjem Bassanese.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa