fenomenalna večer u vodnjanu

Frajle ostavile srce na bini, kažuni pričali stoljetnu priču (foto)

0

Akcija Moj kažun-La mia casita ove se godine, unatoč neuobičajeno kišnom mjesecu, uspješno održala u periodu od 10.-25.05. Posljednja večer ovogodišnje 13. po redu akcije, protekle subote 25.05., okrunjena je fenomenalnim nastupom grupe The Frajle! Svojim dvosatnim koncertom zagrijale su atmosferu na prekrasnoj livadi sa najljepšom kulisom – naša 3 „kamena diva“, koja su pod svjetlima pozornice zasjali u najljepšem sjaju! Moglo bi se reći da su i kažuni, osim naših izvođača, bili prave zvijezde večeri!

Bilo je zadovoljstvo, kako publici, tako i izvođačima, nastupiti na ovako posebnoj i jedinstvenoj pozornici pred kojom se prostire velika zelena livada prošarana krošnjama i suhozidima. Večer je započela izvrsnim nastupom „Acoustic Fever Trio“ u sastavu Petra Tripar (vokal), Alen Spada (akustična gitara) i Aleksandar Lukić (akustična gitara, vokal).

Zatim je na binu zakoračila naša sjajna četvorka u bijelom, iznimno talentirane glazbenice ali i sjajni „showmeni“ simpatične The Frajle iz Novog Sada. Osim autorskih pjesama izvele su i brojne obrade najvećih balada, domaćih, stranih, preko rocka, i mnogobrojnog glazbenog repertoara.

Koncert je zaista bio senzacija, kako za uši tako i oči. Prekrasan ambijent, kažuni koji pričaju stoljetnu priču, Frajle koje su sa publikom ostvarile poseban odnos i ostavile srce na bini, sve je to kreiralo ovu glazbeno scensku poslasticu! Publika je sa Frajlama pjevala, smijala se i prizvala još jedno ljeto pred nama, koje ove godine očekujemo s velikim nestrpljenjem! (Foto: Srećko Niketić)

 

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa