'Došao nam je umirovljenik iz Poljske samo da bi spavao s Beatlesima'

0
Foto: 24sata
Foto: 24sata

Otvoren prije tri godine, Rock hostel Pula ima svoju vjernu publiku, klijente koji se u glazbenim sobama osjećaju kao u svom dnevnom boravku ili na intimnom koncertu. - Iako smo mali, ljudi nas vole. Rock hostel ima pet soba, tri četverokrevetne i dvije dvokrevetne - kaže voditeljica Adis Burić (37) i dodaje da ne može izdvojiti niti jednu sobu kao najljepšu. Sve su joj posebne, svaka na svoj način, piše 24sata.

- Iza recepcije, koja predstavlja Stage, smještena je četverokrevetna soba Backstage. I ostale su glazbenotematske te nose imena bendova - AC/DC, Beatles, Queen, Rolling Stones.

Dolaze nam i stari i mladi, a raspon godina je od 20 pa sve do 80. Imali smo gosta iz Poljske koji je rođen 1948. godine, a k nama je došao samo kako bi spavao s Beatlesima jer je veliki fan i bio je na njihovu koncertu u Liverpoolu - govori Adis dok stoji na recepciji koja je uređena kao pozornica s reflektorima...

A budući da sobe krase i gitare, zanimalo nas je zasviraju li gosti katkad. - Da, naravno... Zapravo, često se ovdje svira, ali samo u Backstage sobi gitara ima žice - dodaje. Gitare, ploče, fotografije..., sve su nabavljali na razne načine.Kako je vlasnik hostela ujedno vlasnik Rock Caffea s 25 godina postojanja, mnogo je glazbenika zapravo samoinicijativno poklonilo većinu instrumenata, rekla je voditeljica, javlja 24sata.

 

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa