Demetlika pozvao na izbore:

'Ovo su najvažniji EU izbori u posljednjih nekoliko desetljeća'

4

„Drage prijateljice i prijatelji, pred nama su izbori za zastupnike u Europski parlament, i ja se usudim reći da su to najvažniji europski izbori u posljednjih nekoliko desetljeća, a najvažniji europski izbori za Hrvatsku ikad, jer odlučuju u kojem smjeru ide Europa, odnosno Hrvatska. Naša zemlja, koja je zbog promašenih politika danas zatvorena i nerazvijena, na samom je dnu svih europskih statistika. Hrvatska je danas, nažalost, prepuna mržnje, netrpeljivosti i netolerancije“, poručio je uoči nedjeljnih izbora saborski zastupnik IDS-a Tulio Demetlika, te nastavio:

„Ima nas puno koji Hrvatsku vidimo kao modernu, razvijenu i europsku zemlju, ali nažalost puno je i onih koji, iako bi to htjeli, opravdano su razočarani stanjem u Hrvatskoj i digli su ruke od izbora. Upravo njima želim poručiti sljedeće: neizlaskom na izbore u nedjelju ne kažnjavate političke stranke, ne kažnjavate političare koji su vas razočarali i Hrvatsku stavili na samo dno dna Europske unije. Ostankom kod kuće kažnjavate sami sebe jer dozvoljavate drugima da odlučuju umjesto vas!

Nemojte dozvoliti drugima da vaš glas daju zatvorenoj Hrvatskoj, kad imate šansu odabrati otvorenu Hrvatsku. Nemojte dozvoliti drugima da vaš glas daju zaostaloj, nazadnoj, nacionalističkoj Hrvatskoj, izađite na izbore u nedjelju i glasajte za normalnu, naprednu i progresivnu Hrvatsku.

Najbitnije, nemojte dozvoliti radikalima  da u vašoj zajednici siju mržnju, strah i netrpeljivost.

U nedjelju imate moć, ali i još veću odgovornost. Promjene započinju vašim glasom! Na promjenu vremena ne možete utjecati, na promjene u Hrvatskoj možete.

Znate da je lista br.12 moj izbor, ja bih volio da je i vaš, ali zapravo bih još više volio da vaš odlazak na izbore nije iznimka, već usvojeno pravilo. Vjerujem da će Valter Flego predstavljati Istru u Europskom parlamentu i boriti se za interese naših ljudi.

I ne pada mi napamet da pustim druge da odlučuju o našoj  budućnosti, o budućnosti naše djece i naših unuka.

Nemojte olako uzimati priliku koja vam se pruža svakih nekoliko godina, priliku za promijeniti ovu zemlju na bolje. Takva se prilika ne propušta. Zato, bila kiša ili sunce, izađite u nedjelju na izbore za Europski parlament. Odaberite pravac budućnost, naprednu, otvorenu i razvijenu Hrvatsku!“, poručio je Tulio Demetlika.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa