Portal eZadar proslavio 12. rođendan

0
Detalj sa zadarskih ulica u oku kamere fotoreportera eZadra (foto: eZadar)
Detalj sa zadarskih ulica u oku kamere fotoreportera eZadra (foto: eZadar)

U ponedjeljak, 21. svibnja 2007. godine u 10 sati službeno je započeto djelovanje internetskog portala eZadar. Malena, ali odabrana ekipa entuzijasta svojom vizijom i predanim radom vrlo brzo je pronašla put do svojih čitatelja i postala vjerni informator s najznačajnih događanja u gradu Zadru, županiji, ali i u Hrvatskoj te u svijetu.

"U 12 godina djelovanja čitalo nas je i gledalo do danas 16,73 milijuna jedinstvenih korisnika iz više od 200 zemalja svijeta, koji su pregledali 235 milijuna stranica. Niti jedan drugi zadarski medij nije svoj grad i županiju predstavio tolikom auditoriju. U tih 12 godina ili 4.380 dana do danas smo objavili 382.360 članaka (prosječno 87 dnevno), 544.200 fotografija (prosječno 124 dnevno), 15.290 fotogalerija (prosječno 3,5 galerije dnevno), a najveći broj njih odnosi se na događanja u Zadru i Zadarskoj županiji", napisali su kolege s portala eZadar.

"I danas je eZadar među najčitanijim gradskim i regionalnim portalima u Hrvatskoj, a u nečem smo i dalje hrvatski broj 1, a to je broj pregleda stranica (ili klikova). U 2018. godini imali smo 1,9 milijuna jedinstvenih čitatelja i 48,5 milijuna pregleda stranica, a od početka ove godina do danas 951,7 tisuća jedinstvenih korisnika i 28,1 milijuna pregleda stranica. Neokaljan ugled u potpunosti neovisnog medija i ogroman oglašivački potencijal kroz ovakve brojke prepoznali su brojni oglašivači i agencije na lokalnoj i nacionalnoj razini koji nam vjeruju a kojima i ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju", piše eZadar.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa