Konferencija o zaštiti na nogometnim utakmicama

0

U Puli se 23. i 24. svibnja u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza organizira 5. Konferencija o sigurnosti i zaštiti na nogometnim utakmicama koja je okupila pedesetak sudionika u Gradskoj vijećnici, predvođenu povjerenikom za sigurnost Hrvatskog nogometnog saveza , Miroslavom Markovićem. Današnju konferenciju pozdravio je zamjenik gradonačelnika Robert Cvek, koji se obratio prisutnima poželjevši im ugodan boravak u gradu, pohvalivši jučerašnju utakmicu finala Hrvatskog Kupa koja se u Puli održala bez nereda i neugodnih situacija, poželio je sudionicima da konferencija bude uspješna, sa što kvalitetnijom organizacijom sportskih događaja.

Predmetna konferencija sada već tradicionalno okuplja najveće stručnjake iz područja nogometne i javne sigurnosti, gdje prisustvuju  predstavnici UEFA-e a, najviši predstavnici nogometnih klubova, nacionalnih i međunarodnih sportskih institucija, državne i lokalne uprave i institucija, policije i pravosuđa, sportskih medija i nevladinih udruga i ostali.

Viši savjetnik predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Zorislav Srebrić pozdravio je prisutne i zahvalio Gradu Puli na dobrodošlici i dobroj organizaciji nogometnih zbivanja u gradu. Dodao je da se imamo puno tome radovati, jer nogomet je kod nas najzastupljeniji sport, te čestitao svima na ovogodišnjim uspjesima i poželio dva dana konferencije visoke komunikacije i dobrih rezultata. Novost konferencije je dodjela spomenice i zahvale za izniman i dugoročan doprinos smanjenju nereda na nogometnim utakmicama, koju je danas počasno primio upravo pulski policajac Zoran Grgić.

U Puli se ovih dana živi u znaku nogometa, prekjučer je održana promocija knjige izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića „Rusija naših snova,“ a jučer prije samog finala Hrvatskog kupa između Dinama i Rijeke, za njihove predstavnike i predstavnike Hrvatskog nogometnog saveza, održan je prijem u Gradskoj palači.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa