Prihvati izazov i javi se na oglas! Evo tko zapošljava ovaj tjedan

0
Foto: ilustracija
Foto: ilustracija

Aetas d.o.o. je slovenska tvrtka sa dugogodišnjom suradnjom sa međunarodnim i domaćim farmaceutskim kompanijama. Farmaceutskim kompanijama pruža različite usluge na području marketinga i prodaje. Zbog proširenja poslovanja na hrvatskom tržištu traže dva nova suradnika na poziciji: Stručni suradnik. Nude rad u korektnom i ambicioznom okruženju, mogućnost profesionalnog usavršavanja i konkurentni paket plaće i benefita. Prijave su moguće do 26. svibnja.

SMART GROUP RECRUITMENT d.o.o. za Klijenta tvrtku DDL Zagreb, uvoznik i distributer renomiranih brendova u domeni veterinarsko - medicinskih proizvoda, hrane, proizvoda za njegu i opreme za kućne ljubimce za područje Hrvatske, traži kandidata za poziciju: Veterinar. Kandidat mora imati završen studij i stečenu titulu doktora veterinarske medicine uz položen državni stručni ispit i važeću licencu, najmanje 2 godine rada u praksi s malim životinjama ili u specijaliziranoj trgovini te poznavanje cjelokupnog asortimana za kućne ljubimce. Potrebna je računalna pismenost te poznavanje engleskog jezika u govoru, spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje u domeni struke, izuzetne komunikacijske vještine te vozačka dozvola B kategorije. Mjesto rada je Pula, a prijave se primaju do 27. svibnja.

VITAPUR d.o.o. je najveći proizvođač madraca u Sloveniji. Kupcima nude najkvalitetnije proizvode za dom. Svoj tim žele povećati sa zaposlenikom na poziciji: Prodavač. Mjesto rada: Zagreb, Poreč i Varaždin. Imate li srednju stručnu spremu, tri do pet godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro znanje rada na računalu, odgovorna ste osoba, skloni timskom radu, odgovorni i osoba s izraženim prodajnim vještinama prijavite se na oglas do 31. svibnja.

Specijalna bolnica Medico je brzorastuća privatna bolnica s tradicijom od 28 godina i prva hrvatska bolnica s američkom akreditacijom. Zainteresirane liječnike specijaliste iz različitih područja medicine pozivaju da se pridruže i postanu dio tima: Liječnik specijalist. Nude: stalni radni odnos, odlične financijske uvjete, rad u stručnom, motiviranom i ambicioznom timu, stalno stručno usavršavanje i edukaciju uz mogućnost napredovanja te podršku pri selidbi u Rijeku ili Pulu. Rok prijave je 30 svibanj.

Securitas Hrvatska d.o.o. je vodeća međunarodna kompanija u industriji zaštite i sigurnosti. Traže više izvršitelja za obavljanje poslova Zaštitar / čuvar, zaštitu osoba i imovine. Područje rada je cijela Hrvatska. Nude stalan radni odnos na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, plaća po odrađenom satu rada, redovna primanja i mogućnost napredovanja. Prilikom terenskog rada u Istri i Dubrovniku plaćen je put, smještaj i terenski dodatak. Prijave su moguće do 20. lipnja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa