Akcija Moj kažun: Dođite na besplatni koncert grupe Frajle!

0
Frajle
Frajle

Ove subote 25.05. u sklopu akcije „Moj kažun-La mia casita“ očekuje vas koncert grupe „The Frajle“! Na jedinstvenoj lokaciji „3 kažuna“ nastavljamo našu čarobnu priču započetu prošle godine, kada je jedna prekrasna livada sakrivena od pogleda postala je spektakularna pozornica na otvorenom, jedinstvena na ovom području, na kojoj je Massimo svima priuštio maestralan nastup i večer za pamćenje.

Koncert započinje u 21 h a ulaz se ne naplaćuje. Za dobru atmosferu prije samog koncerta zadužen je sjajan Acoustic Fever Trio, u sastavu Petra Tripar (vokal), Alen Spada (akustična gitara) i Aleksandar Lukić (akustična gitara, vokal).

Kraj malog naselja Batvači u neposrednoj blizini crkve Sv. Foške magičan ambijent i najljepšu prirodnu kulisu na otvorenom stvoriti će spoj glazbe i posebno osvjetljenih kažuna i suhozida, smještenih na prostranoj livadi. Lokacija „3 kažuna“ obnovljena je u sklopu jedne od prošlogodišnjih akcija u organizaciji Grada Vodnjan-Dignano, „Moj kažun-La mia casita“ a krase je 3 ponajveća kažuna u Istri, poznati istarski „kameni divovi“, pred kojima se prostire velika zelena livada prošarana krošnjama i suhozidima. Vodnjan vas poziva da i vi postanete dio ove čarolije kojom ćemo zajedno prizvati ljeto!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa