strah od konkurencije

Jadran na rasprodaji: Hotelijeri snižavaju cijene do 35 posto

0
 Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL

Vrući popusti do 35 posto! Last minute - 10 percent discount. To su, pored fotografija plaža i djevojaka u badićima, prevladavajuće poruke na internetskim stranicama značajnog djela domaćih hotelijerskih kuća koje su, poučene prošlogodišnjim nesigurnim stanjem na tržištu, ovu sezonu ipak započele opreznije: uz ponudu akcijskih cijena, popusta i last minute dealova u iznosima od 10 do čak 35 posto, i to ne samo za period predsezone, nego je po povoljnijim cijenama već sada moguće rezervirati smještaj i u glavnoj sezoni koja je proteklih godina uglavnom bila rezervirana za one koji su bili spremni platiti više, javlja Novac.

I najveći hotelijer Valamar Rivijera, i Plava Laguna, i Liburnija Rivijera, ali i kompanija Bluesun - svi oni su na tržištu prisutni s ponudama posebnih cijena na koje su se lani odlučivali ipak tek s početkom glavne sezone, kad je negdje u drugom dijelu lipnja postalo jasno kako su godine dvoznamenkastog rasta broja gostiju za nama.

Kakva je situacija s ovogodišnjim bookingom i hoće li, u odnosu na prošle godine kad ih se prozivalo zbog previsokih cijena, sad korigirati iznose koje traže za svoje usluge, nijedna od glavnih hotelskih kuća nije htjela komentirati za novine, ali iz sektora doznajemo kako nema mjesta zabrinutosti s obzirom na to da hotelijeri zapravo pokazuju kako su svladali tehniku upravljanja prihodima, piše portal Novac.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa