Pazinjani osvojili i juniorsko županijsko zlato

0

Nakon što je u predigri utakmice Pula 1981 uvjerljivo pobijedila Fažanu 95-32 i osvojila brončanu medalju KSIŽ u finalu su se sastali juniora Pazina i Stoje. Nakon što je prije final foura održanog jučer u Pazinu domaćin KK Pazin ostvario svih devet pobjeda u prvenstvu ( uz razliku od plus 289 koševa) i sva tri puta pobijedio KK Stoju trebalo je naći (nakon osvajanja srednjoškolskog prvenstva države prošli petak ) novih motiva bez ozljeđenog Donalda Fabrisa.

Autoritativno su Pazinci krenuli u utakmicu i dizali svoju prednost te povremenom agresivnom igrom po cijelom terenu navodili goste na izgubljene lopte. Da je bilo više koncentracije u čistim situacijama prednost je na poluvremenu mogla biti i veća od 22 koša. U drugom dijelu prednost je bila i preko 30 razlike. Treneri obje ekipa šalju na parket svih 24 igrača i u revijalnom tonu utakmica završava sa 17 razlike u korist Pazinaca.

KK Stoja čestitke na 10 trica u odnosu na 7 domaćih čime su izuzetno raspoloženi sa odstojanja onemogućili domaćinu postizanje veće razlike u koševima. Pehare i medalje podijelili su predsjednik KSIŽ Željko Dundović, dopredsjednik KSIŽ i predsjednik KK Pazin Neven Ćus te tajnik KSIŽ Robert Fabijanić. Za MVP finalne utakmice kandidiralo je više igrača pobjedničke domaće ekipe, ali su suigrači Tea Erika predložili čelnicima KSIŽ i trenerima KK Pazin (zbog odlične igre u obrani te postizanje važnih trica) koji je prijedlog i usvojen. Zaključno može se naglasiti da je u subotu u Pazinu prikazana zanimljiva košarka mladih istarskih igrača.

KK PAZIN - KK STOJA 93-76 ( 28-15, 26-17, 22-21, 17-23), Školsko gradska dvorana, Suci: Đuraki ( Pula) i Koraca ( Poreč)
KK PAZIN: Lukšić 3, Ančić 2, Baća, Zajc 8, Marko Krulčić 20, Guštin 25, Erik 14, Ivančić 3, Luka Krulčić , Levak 17, Udovičić 1, Belina.
KK STOJA: Plišić 14, M. Buršić 2, Sabatti 3, Andrilović 7, L. Buršić 1, Jakšić 11, Kostić 27, Blažević 4, Percan, Šćulac, Kurtović.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

SOBAR / SOBARICA - ROOM MAID

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

MESAR/ ICA - BUTCHER

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

ANIMATOR/ICA / ANIMATOR

Do: 20.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA

KUHAR / ICA

Do: 30.06.2020.

POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA