Klapa Rišpet na pulskom kaštelu priprema romantičnu večer

0
Klapa Rišpet
Klapa Rišpet

Klapa Rišpet, jedna od naših najpopularnijih klapa, održat će veliki gala koncert u prekrasnom ambijentu Povijesnog muzeja Istre, na pulskom Kaštelu 1. lipnja s početkom u 21 sat. Bit će to svojevrsno otvaranje ljetne koncertne sezone u Puli i Istri. Posjetitelji će nakon dugo vremena moći doživjeti noć ljubavi i zajedno s klapom Rišpet, otploviti na valovima emocija jer će ova zasigurno biti nezaboravna noć, za pamćenje.

Gost večeri bit će Mario Battifiaca, pjevač, glumac, imitator, voditelj, stand up komičar (ne mora nužno ići tim redom…) koji će svojim šarmom razveseliti ženski dio publike na Kaštelu. “Dalmatinski slavuji”, kako ih od milja zove publika, spremaju emotivan koncert, te će ova noć biti idealna za sve zaljubljene, ali i za sve one koji žele pobjeći od obaveza i uživati u pravom izlasku.

Budući da su se uz pjesme klape Rišpet zaljubili mnogi ljubavni parovi i otplesali svoje prve svadbene plesove, nesumnjivo je da će se tražiti ulaznica više. Klapa Rišpet osvojila je Splitski festival 2013. godine s pjesmom “Ćaća” te su nagradom Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe za pjesmu “Reći ćeš mi fala” pobijedili 2017. godine, a u istoj kategoriji pobjedu su odnijeli i prošle godine s pjesmom “Šta mi ljube oćeš kazat”. Klapu „Rišpet“ osnovao je splitski skladatelj Pero Kozomara u rujnu 2011. godine.

“Pivat ćemo naše najljepše ljubavne pjesme za sve zaljubljene, kao i one koji će se tek zaljubiti, a neće nedostajati ni velikih dalmatinskih hitova u kojima vjerujemo da će uživati svi posjetitelji. Veselimo se novom druženju s Puljankama I Puljanima” - poručio je frontmen klape Rišpet Ivo Amulić. Klapa Rišpet je zadnji put u Puli gostovala 2017. godine na Božićnom koncertu u INK. Pretprodaja ulaznica po cijeni od 60 kn (stajanje), 80 kuna (sjedenje) i 120 kuna (VIP) vrši se u Puli (club Stella), Pazinu (Foto Centar) te u Žminju (City caffe).

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa