Sutra u Puli promocija Dalićeve knjige Rusija naših snova

0

Pula će ovih dana živjeti u znaku nogometa. Uz finale Hrvatskog kupa između Dinama i Rijeke koje je na rasporedu u srijedu, 22. svibnja, održat će se i UEFA-in kongres o sigurnosti na stadionima. Lijepa uvertira u nogometne dan bit će promocija knjige izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića „Rusija naših snova“ u izdanju Sportskih novosti. 

Organizator promocije je kolega novinar Daniel Sponza koji je lani u vrijeme Svjetskog prvenstva organizirao zajedničko gledanje prijenosa utakmica vatrenih na pulskom Forumu te finale u Areni.Na Forumu se tada za šest utakmica skupilo gotovo 25 tisuća ljudi a u Areni više od deset tisuća navijača. Stoga, promocija knjige hrvatskog izbornika je prekrasni finale pulske priče o Vatrenima u Dane SP-a. Veličanstvena slika zajedničkog gledanja finala SP-au Areni obišla je cijeli svijet i nazvana je drugim najboljim mjestom na svijetu za uživanje u finalu. Bila je to ujedno i vrhunska promocija

Pule, Istre i Hrvatske pa je i Turistička zajednica Istarske županije proglasila najboljim eventom u 2018. godini.

Promocija knjige „Rusija naših snova“ uz slobodni ulaz za sve i mogućnost nabavke i potpisivanja knjige održat će se u utorak, 21. svibnja u 20 sati u kongresnoj Sali hotela Park Plaza Histria u Puli.

Dalićevi gosti na promociji bit će proslavljeni nogometni stručnjaci Miroslav Ćiro Blažević i Elvis Scoria te dužnosnici HNS-a ali i brojni nogometni dužnosnici iz Istre. 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa