Gradu Vodnjanu i ove godine Plava zastava

0

17. svibnja 2019. godine u Ičićima je, u ACI Marini Opatija, na Državnoj svečanosti dodijele “Plavih Zastava za 2019 godinu” Gradu Vodnjanu svečano dodijeljena Plava zastava za 2019. godinu za plaže Peroj i Barbariga.

Svečanom činu dodijele Plavih zastava za 2019. godinu u ime Grada Vodnjan prisustvovali su Zamjenik gradonačelnika Grada Vodnjan Enea Codacci i savjetnik za protokol i suradnju sa pravnim osobama i tijelima javne vlasti Moris Ivančić. Tom su se prigodom zahvalili udruzi Lijepa Naša na prijedlogu koji je dostavila pred Međunarodni ocjenjivački sud za Plavu zastavu, a kojim je Grad Vodnjan-Dignano kandidirao svoje plaže u Peroju i Barbarigi.

Inače, ovo je već treća uzastopna godina kako Gradu Vodnjan biva uručeno ovo iznimno visoko priznanje Međunarodne zajednice za uređenost, kvalitetu usluga te očuvanje i zaštitu okoliša na svojim plažama u koje su tijekom posljednjih nekoliko godina uložena značajna sredstva. Na taj je način, između ostalog do sada sveukupno uređeno gotovo četiri kilometra atraktivne šetnice na plažama u Peroju i Barbarigi sa svom potrebnom pratećom infrastrukturom.

Nagrada “Plava zastava” je svakako veliki poticaj za nastavak daljnjih ulaganja u turizam na području Grada Vodnjan te odličan promotor ove destinacije u kojoj je tijekom protekle godine ostvareno gotovo 700.000 noćenja.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa