Ovaj tjedan zapošljavaju Erste Bank, Holcim, Tommy, Mima...

0
Tvornica Holcim u Koromačnu
Tvornica Holcim u Koromačnu

HATTRICK-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Svojim zaposlenicima pruža mogućnost kontinuiranog učenja i osobnog razvoja te stjecanja suvremenih iskustava u radu. Trenutno su u potrazi za zaposlenikom Prodavač – blagajnik. Nude stimulaciju za rad i zalaganje te plaćen prijevoz. Mjesta rada pogledajte na linku i pošaljite prijavu do 21. svibnja.

NAMJEŠTAJ MIMA d.o.o. jedan je od najuspješnijih maloprodajnih lanaca u trgovini i proizvodnji namještaja u Hrvatskoj s vlastitom proizvodnjom kuhinja i ugradbenih ormara. Namještaj Mima d.o.o. oglašava slobodno radno mjesto: Voditelj kuhinja - Product Manager. Osoba će biti odgovorna za razvoj asortimana kuhinja, unapređenje ponude identificiranjem potencijalnih proizvoda i provođenje istraživanja tržišta. Određivanje specifikacija, određivanje cijena i vremenski integriranih planova za uvođenje proizvoda te razvoj marketinških strategija za asortiman. Mjesto rada je Pula, a prijave su moguće do 29. svibnja.

Erste & Steiermärkische Bank d.d. dio je Erste Group, jednog od vodećih poslodavaca financijskog sektora u srednjoj i istočnoj Europi. Iskoristi priliku i prijavi se za posao: Mlađi blagajnik. Nude raznovrstan posao u dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja uz motivirajuća primanja i sustav nagrađivanja sukladno poslovnim rezultatima. Mjesto rada: Rovinj, Labin i Pazin. Prijavu su otvorene do 21. svibnja.

Holcim (Hrvatska) d.o.o. je dio LafargeHolcim Grupe, svjetskog proizvođača građevinskih materijala, koja zapošljava 80.000 radnika u više od 80 zemalja diljem svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja. Ukoliko smatrate da svojim znanjima i sposobnostima možete doprinijeti Holcimu u Hrvatskoj, prijavite se za radno mjesto: Lokalni specijalist za nabavu. Mjesto rada je Koromačno, a prijavu su moguće do 28. svibnja.

TOMMY d.o.o. jedan je od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj sa prodajnom mrežom od 206 visoko standardiziranih prodavaonica te preko 3.500 radnika, što ih čini najvećom tvrtkom sa sjedištem na jadranskoj obali. Prijavi se za poziciju Radnik na gastro odjelu i postani dio Tommy tima. Nude stimulativna primanja, mogućnost produljenja ugovora o radu ili zasnivanje stalnog radnog odnosa. Dinamično i ugodno radno okruženje te mogućnost smještaja za djelatnike na sljedećim lokacijama: Jezera, Privlaka, Biograd na moru, Vir, Nin, Malinska, Baška, Rab i Tar. Rok za prijavu je 27. svibanj.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa