U Općini Medulin održan sastanak s ugostiteljima i trgovcima

0

U sjedištu Općine Medulin 15. svibnja održan je koordinacijski sastanak s predstavnicima MUP-a, Lučke kapetanije, Državnog inspektorata, Turističkom zajednicom Općine Medulin te drugim suradnicima i vlasnicima ugostiteljskih i trgovačkih objekata i koncesionarima.

Cilj sastanka bio je dogovor uoči predstojeće turističke sezone i uspostava reda, suradnje i kvalitetnog rada na području općine Medulin.

Načelnik Općine Medulin Goran Buić se osvrnuo na proteklu sezonu te se zahvalio svima na radu zbog kojeg je sezona bila vrlo uspješna. Naglasio je da je želja Općine Medulin omogućiti svima kvalitetan i uspješan rad ali uz provođenje reda i suradnju javnih i privatnih partnera na zadovoljstvo svih.

Predstavnicima javnih institucija pozvali su sve koncesionare na suradnju, kako bi se kažnjavanje izbjeglo ili smanjilo na minimum.

Načelnik Policijske postaje Pula Vjekoslav Vukšić istaknuo je zadovoljstvo sigurnosnim stanjem na području općine Medulin te pozvao sve prisutne na suradnju.

Voditeljica Službe turističke inspekcije Vesna Boljunčić upoznala je sve prisutne s izmjenama zakonske regulative te s osnivanjem Državnog inspektorata koji u sebi objedinjava 17 različitih inspekcija.

Novoimenovani direktor medulinske turističke zajednice Enco Crnobori upoznao je prisutne s izradom nove strategije razvoja turizma te se zahvalio svima na uspješnoj protekloj sezoni te zaželio svima uspješan rad i još bolje turističke rezultate.

Načelnik Buić naglasio je da osim suradnje s javnim službama i zaštitarskom tvrtkom Općina od ove sezone, uz komunalne redare, zapošljava tri prometna redara koji će se bavit redom i uspostavom suradnje u Općini.

Na kraju sastanka postignut je konsenzus svih sudionika na obostrano zadovoljstvo kako bi sezona bila i više nego uspješna, a gosti i mještani zadovoljni.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa