Uspješna predsezona u Poreču: nakon Vinistre dolazi Dance Star

0
Frajle
Frajle

Najpoznatija izložba vina u regiji, 26. Vinistra koja se proteklog vikenda održala u porečkoj dvorani Žatika privukla je rekordan broj posjetitelja, a s njom je oživio i cijeli grad. Za vrijeme trajanja manifestacije na području Poreča zabilježeno je 4.739 dolazaka i 22.032 noćenja. Među gostima najviše je bilo Nijemaca, pa Austrijanaca, dok su na trećem mjestu bili domaći gosti.

Prema službenim podacima organizatora izložbom Vinistra prošlo je 12. 000 posjetitelja , što je najveći broj do sada. Uz samu izložbu na porečkoj rivi odvijao se popratni program Wine Nights u organizaciji Valamar Riviere i uz potporu Grada Poreča i njegove Turističke zajednice, te sponzora, gdje su posjetitelji imali prilike uživati u nastupima popularnih izvođača kao što su The Frajle, Soulfingers i Zucchero Tribute Band. Unatoč, za ovo doba godine ćudljivim vremenskim prilikama, šator na rivi gdje su se održavali koncerti sve je tri večeri bio ispunjen do posljednjeg mjesta, a publika je uz dobru glazbu imala prilike uživati i uz vrhunska vina i delicije.

Događanja u Poreču u predsezoni nastavljaju i dalje tijekom svibnja, te će uskoro dvorana Žatika, od 22. do 26. 05. već tradicionalno, biti domaćinom finala svjetskog plesnog natjecanja Dance Star na koje dolaze tisuće mladih plesača iz cijelog svijeta.

loading...

Posljednji komentari

Povezane vijesti

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa

GRAĐEVINSKI/A POSLOVOĐA/TKINJA

Do: 30.09.2020.

BUZET, ISTARSKA ŽUPANIJA

MONTER/KA SUHE GRADNJE (KNAUF)

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

POMOĆNI/A DIMNJAČAR/KA

Do: 30.09.2020.

PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA

ZIDAR/ZIDARICA - TESAR/TESARICA

Do: 01.10.2020.

ROVINJ-ROVIGNO, ISTARSKA ŽUPANIJA